İşte o mesele malesef. Ben aradım bir hayli. Anlatımımda yazdığım gibi, benim yeşil'i bulmam biraz tesadüfi idi. Eğer hiç bulamasaydım bir şekilde icat yapacaktım.Arslan demiş ki:...Ancak şu yeşil mini-iso soketten bulamadım...
http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-slx-857-slx-857-stereo-audio-cable-1,5-mt/productdetails.aspx?I_ID=37593
mito demiş ki:sevgili arkadaslar bu konuyu herkezle paylaşmanıza çok teşekkur ederim benim için çok faydalı oldu. daha once bunu yapmak için bussuru aparat aldım ama faydasını göremedim. ozellikle devrim ve CHIEF'e tesekkurler yalnız ben direk lehimlettim acaba bir sakıncası varmıdır. Emeğinize sağlık
Arslan demiş ki:Servislerde yok mudur acaba istesek? Yoksa ben de direk lehimleyeceğim artık.
Hangi araç için konuşuyoruz bilemiyorum ama, eğer USB içeriğini okuyan bir çalar ünitesine sahipsek, USB soketi ve kabloları hazırlayıp ses ünitesine bağlayarak denenebilir.
Elektronikçi değilim ama bu yöntem hep aklımda. Yani bizim Faz-1 araçlarda bile USB bağlantısı yapılıyor. Ama USB dosya sistemini ses ünitesine tanıtan ara birim (yazılım) cihazın üzerinde mi yoksa USB'yi taktığımız aparat üzerinde mi anlamış değilim. Eğer ara aparat sadece bir yuvadan ibaretse, yukarıda dediğim gibi USB giriş soketi ve kablolarla denemeler yapılabilir.
Ben bunu araştıracağım valla...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir