Devrim demiş ki:Eğer silecek suyu haznesi biraz boşsa bu gecikme yaşanıyor.ali26 demiş ki:...birde araç kirliyken su fışkırtmak istiyoruz fakat silecekler daha önce çalıştığı için zarar görüyor.bunun bir çaresi var mı? yani önce bol su atsın silecekler ondan sonra çalışsın istiyorum.
Hazneyi sürekli tam dolu tutmak gerek. Yaklaşık 3 litre alıyor haznemiz.
oguz1 demiş ki:2010 model yeni kasa skoda octavia nınkide açılmıyor. Tasarımsal bir durum.
3 yıldır çok büyük bir sorun yaşamadım. Sadece yıkamaya bırakıyorsanız yada trafik polisi park yasağı olan bir yerde sileceğinizi kaldırmak için asılmıyorsa sorun olmuyor.
Asıl mesele sileceğin açılmaması değil. Öyle bir parktaki görevliler lüks araçlarla karşılaştıklarından her sileceğin açılmadığını bildikleri için, ve bilet koymak için hafifçe kaldırırlar, zorlamazlar.
Asıl mesele bazılarının sileceği sonuna kadar kaldırma gayreti içine girmeleri ve silecek kolunu zorlamalarıdır. İşin daha pis tarafı burada başlıyor. Faz-1'lerde sol silecek çentikli olup kalmazken, sağ silecekte o da yok ve silecek kolu motor kaputunu çiziyor! Geçen servise gittiğimde baktım, bu mesele Faz-2'lerde halâ var!.
O yüzden ben bu tip park ya da dinlenme tesislerine geldiğimde silecekleri çalıştırıyorum. Silecekler dik pozisyondayken kontağı kapatıyorum. Bu sayede en azından sol sileceği sonuna kadar çekmiyorlar. Çünkü silecek camın bitiminde bulunuyor. Sağ sileceği sonuna kadar çekseler de kaputa sürtmüyor, rahat açılıyor.
Aklınızda bulunsun...
Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 47 misafir