Bazen forumda olan bilgi defalarca soruluyor veya döne döne konuşuluyor. Belki o yüzdendir.
Zira, forumda arama yapılsa arka hoparlörlerimizin çapının 13 cm. olduğu yazılı. Bu yüzden soruyla ilgilenilmemiş olabilir..
kısa zaman sonra kaşıntım başladı :D ve bir çift sony 150 w.13.cm.kolon aldım ön kapı kolonlarını değiştim.eger orjinalliği bozulmasın biraz daha kalıteli ses alayım diyorsanız tavsiye ederim.sadece eski kolonu çıkarıp ojinal kabloyu soketine yakın yerden kesiyorsunuz sonrada kesilmiş kablo uçlarına biri ince diğeri kalın olmak üzere izoleli terminalleri çakıyosunuz orjinali gibi oluyor.bide yeni kolonda 4 ayrı montaj yeri var oysa araç 2 yer için müsait.ben yeni kolonların fazla uçlarını kesmedim sadece öne büktüm sizde öyle yaparsanız sonrasında kolonu tekrar kullanma şansınız olacaktır.tavsiye ederim ses biraz tiz geliyor ama teypten miktarını ayarlayıp kulak zevkinize uygun hale getirebiliyorsunuz.http://urun.gittigidiyor.com/SONY-XS-F1 ... ZZ23510165 ilgilenenler için aldığım hoparlör...enko demiş ki:Arkadaşlar bende aracıma arka hoparlor taktıracaktım.Önler kolay çıkıyor diye önleri baz alıp arkalarıda forumda yazılanlara bakarak güzel 2çift jl audio marka coax. kolon aldım.vakit olmadığı için tuttum tesisatçının yolunu.. neyse,girdik bi dükkana adamla anlastık 30 lira işçilikle 4 kolonu bağlatacam.adam başladı sağ arka kapıdan ... :D oda ne otantik faz 2 de arkayada önlerin hop.aynısından koymuşlar..ama aldığım hoparlorler biraz güçlü olduğundan (sonrasında amfiylede kullanırım dijye ii bişey almıştım.)olmadı yerine bende attım bi 10 luk toplla dedim kapıları ,hoparlörleri taktırmaktan vargeçtim.yani anlıyacağınız otantikler artık 4 hop. ama aynı dandik hoparlörler..daha sonra hiç olmassa sadece önleri kaliteli ama yuvaya uyan coaxsiel bi cift kolonla değişeceğimm..
tosun demiş ki:Arkadaşlar benim size bir sorum olacak renault mais yeni çıkan clio ııı lere ne marka kolon ve teyp markasıyla anlaşmış ne marka oluyo ona göre bende hoparlörün orjinalini alıcam watt ı yüksek olursa ses iyi çıkarmış dogrumu
Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 2 misafir