deadwasp demiş ki:arkadaslar ben kendimce clio 3 aldıgıma biraz pismanım benim araba 1.5 70 bg 2009 makj kasa alırkende boyle forumlarda baktım ve iyi olduguna karar verdim ve aldım ama simdi cok pismanım daha onceki aracım peugeot 307 diseldi ve clio ile arasında daglar var ben sahsen clio ya 27 500 tl verdim ama inanın icim acıdı . arac tam bir fiyasko benim icin yol sesini oldugu gibi iceri alması . gücsüz motor kalitesiz malzeme falan filan . yalnız hakkını vermek lazım yakıtından memnunum yalnız biraz devirli kullanınca onunda bi ayrıcalıgı kalmı yor . yalnız unutmayın arkasaslar bu benim görüsümdür herkese kazasız mutlu günler.
deadwasp demiş ki:arkadaslar ben kendimce clio 3 aldıgıma biraz pismanım benim araba 1.5 70 bg 2009 makj kasa alırkende boyle forumlarda baktım ve iyi olduguna karar verdim ve aldım ama simdi cok pismanım daha onceki aracım peugeot 307 diseldi ve clio ile arasında daglar var ben sahsen clio ya 27 500 tl verdim ama inanın icim acıdı . arac tam bir fiyasko benim icin yol sesini oldugu gibi iceri alması . gücsüz motor kalitesiz malzeme falan filan . yalnız hakkını vermek lazım yakıtından memnunum yalnız biraz devirli kullanınca onunda bi ayrıcalıgı kalmı yor . yalnız unutmayın arkasaslar bu benim görüsümdür herkese kazasız mutlu günler.
ibom demiş ki:''paket falan derken bir sürü para tutar renoya da bu para verilmez''
oguz1 demiş ki:ibom demiş ki:''paket falan derken bir sürü para tutar renoya da bu para verilmez''
Sayın İbrahim kardeşim renoya verilmez biraz geniş kaçtı bence. Clioya verilmez deseniz biraz doğru olacak. Alanlar beni bir yerden bir yere götürsün, sıfır olsun, bagajı olsun, üzerindede birde motoru olsun yeter zihniyetindeki insanlar.
Mesela Laguna III e bir binin bakalım ne hissedeceksiniz. Yada espace veya scenic bir deneyin isterseniz. Bizim alma nedenimiz ortak bildiğiniz gibi. Servis parça yaygınlığı ve uygunluğu. Biraz daha sağlamlık hissi. 2. el değeri ve elden çıkarma zamanı. Aracın yapı itibariyle Türkiye yollarına uygunluğu, altının yüksek olması, yürüyen aksamlarının biraz daha güçlü olması. Güvenliğe son 10 yıldır verdiği önem. Ben verdiğim paraya 4-5 yaşında Passatta alırdım. Sıfır olsun yıllarca sorunsuzca bineyim dedim ve haklı çıktım gayet güzel geçiniyoruz. Artık tarif edilmez bir bağda oluştu. Servise verip 8 saat görmesem sanki özlüyorum. :shock:
Bizim burada bir abimiz 2000 model passat dizel aldı 6 ay dayandı ve sonra satmak zorunda kaldı. Şimdi vectra 99 aldı onuda satma peşinde. Clionun koltuklarına sığıyorsanız bagajıda sizin işinizi görecekse ş.içi kullanım için üzerine araç yoktur. Bu işler böyle ne kadar büyük araç o kadar problem.
Devrim demiş ki:Yok yok, Authentique en kalitelisi arkadaşlar. :D :D
oguz1 demiş ki:Devrim demiş ki:Yok yok, Authentique en kalitelisi arkadaşlar. :D :D
Authentique sen çık aradan :Yahoo!: :O:
oguz1 demiş ki:Devrim demiş ki:Yok yok, Authentique en kalitelisi arkadaşlar. :D :D
Authentique sen çık aradan :Yahoo!: :O:
Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 39 misafir