ben aslında begendm cok hos duryo arkası biraz dar gbi ama olsun zaten hb alan bi insan genislk düşünmez yne genislk ön planda olan biri sedan alır..sahsen 2011 de cıksın alınır tabi gene içini incelemek lazım malzeme kalitesini falan
Çıkış tarihi olarak 2013 diye biryerde okumuştum. 2011 biraz erken ama oladabilir buna renault demişler. Ne yapsa yeridir.
İlk bakışta tam bir konsept gibi görünüyor ama çıkışı olay olr bu aracın. Arka megan III den bozma önde laguna III ün gelişmiş hali. Tek kusur o sis farın yerleşimi çok garip kaçmış gerisi çok güzel. İçinede bakmak lazım. Yalnız şu vitesi bu aracada koymasa renault. :shock:
Bu arada şunuda ekleyim bu aracımdan sonra kesinlikle hibrit bir araç alacağım. Ya tam elektirikli yada türkiyede üretilecek olan 24 bg jenaretörlü tam elektirikli bir araç. 100 km elektirikle sonra şarj için jenaratörü kullanıyor.Toplamda 800 km yol yapıyor. Belki 5 belki 10 sene sonra. mindset.
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
valla arkadan çok güzel görünüyor.Ayrıca ben yeni megan heçbeki (ingilizce olmayınca böyle yazılıyo) görüce artık clio falan gözümde değil valla.Haaaa arabamı çok seviyorum kesinlikle ama bundansonra alacağım arabanın biraz daha büyük olmasını istiyorum ama tabiki sedan olmayacak yine.Valla bu gidişle renault haricinde bir araba almayacam gibi görünüyor. Fekaaaat artık akıllandık.Alırken iyi bi pazarlık bol hediye ve tabiki bagaj aydınlatması varmı :=))))) ona bakıcam iç malzemesine bakıcam tavandaki viraj kolçaklarına bakıcam :=)))) malzemeye bakıcam ona göre alıcam.Clio bizi tecrübelendirdi.
valla ben bu yazıyı okumadıgım icin bi yerde 2011-2012de cliomuzun yeni kasası geliyo demiştim bugun, aslında forum konuları bazen dağılıyor,yani konuları düzenlemek mi lazım?
renault clio'nun hangi serisi tutmadı, bir de o var arkadaşlar.. lütfen yani, bence bindiğimiz araba gerçekten bu fiyatlara alınabilecek en iyi araba,daha iyileri de var tabii ki,ama sonucta derler ya cumhuriyet altını gibi,aynen öyle,kısa zamanda değerinde satarsın,her zaman nakit para