Fix paket dedikleri indirim falan var sanırım benim olayda. Tam bilgim yok ama... Yalnız abi, senin 450'ye bi' 30bin bakım daha yapılır herhalde. Ne o öyle?.
Bu arada, "Mazot Filtresi" ile "Yağ Filtresi" farklı şeyler mi?
Ben takip ediyorum süreci. Hiç bir usta veya müdür birşey demedi. Derse de gerekli cevaplarım hazır. Yazmıştım, bir ufaklık Nitrojenli lastiklere oksijen bastı. Çok mesele değil ama yapılan doğru değil sonuçta. O yüzden bakımın her aşamasında hep "oralarda" oluyorum. Ne derlerse desinler valla, Murat'ın dediği gibi "can taşıyoruz!."mcagriunal demiş ki:...Bir bakım baştan sona nasıl yapılıyor, bir Allah'ın kulu yerinde görse içim yanmayacak.
mcagriunal demiş ki:2 gün önce 30000 bakımı yaptırdım. Benim araç benzinli. 300 civarında tuttu. Açıkçası artık Renault servisinden hiç bir beklentim kalmadığından hiç bir sorunumu iletmedim. Balataların bittiğinden kuşkulanıyordum, ses soluk çıkmadı. İnadına hiç önemsemeden ve bir an önce bitsin mantığıyla teslim ettim aracı, hiç bir şey sormadan öylece de aldım.
Bakımdan sonra sanki aracın nefesi açıldı, sanırım psikoloijk. Daha iyi hızlanıyor, daha iyi frenliyor gibi. İki filtre değiştirip balataya bir sprey sıkmışlar, biz de araç şahlandı diye seviniyoruz! :)
Bu bakım hikayesine hiç güvenmemeye başladım. Bir bakım baştan sona nasıl yapılıyor, bir Allah'ın kulu yerinde görse içim yanmayacak.
msaltik demiş ki:Aha da sana belgeyle konuşuyorum :lol: :D :lol:
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir