Takip eden bilir, arka lastiklerim önlere göre çok aşınmıştı ve arkaları geçen hafta değişmiştim. Yeni lastiklere iz yapsın falan diye balans yapmamışlardı. 1000km git öyle yaparız demişlerdi. Haftada 1000km yaptığım için balans yaptırmaya gittim cumartesi günü. Bütün gün orda bekledim ztn 10 dakkalık iş için. Saat 10'da teslim ettim arabayı, 16:00'da ayrıldım. O da saat 15:30 gibi "lanet olsun, verin arabayı" diye aşağıya indiğim için heralde. Ordaki elemana ön lastikler denmiş, ben arkaları değişmiştim. Heralde hepsine bakacak diye düşündüm (hani yetkili servisya, müşteriye özen gösteriyolar hesabı) önleri yaptı bi baktım araba lift'ten iniyo. Gittim dedim hani arkalar??? bana önler yapılacak dediler dedi çocuk. Yok dedim birader arkalar yapılacak, yeni lastikler onlar, görmüyo musun yepyeni lastik. Bi sorıyım dedi. Bu cümle bana yetti ztn. Bu ne demek şimdi? Yalan mı söylüyoruz? Bi de varsayki yalan söylüyoruz, yapsan ne olur? bi balans işlemi lastik başına 5 dakika, tak-çıkar dahil... Orda bi usta var ona sordu, ben de gittim yanına. Dedim bunun arkalara yapılacaktı, geçen hafta geldik lastik taktık ya... Çok büyük eziyet ettim adama heralde, dediki "arkalara balans olmaz ki". OHHHHHHHaaaaaaaa diyesim geldi. hatta DDBÜÜÜüüüüüü... Nasıl olmaz dedim yaa, araba titreme yapıyo. Halbuki yapmıyo, beni keklemesin diye. Sonra sanki beni test edermiş gibi sordu, kaç km hızda yapıyo? 120'de dedim. Döndü çocuğa iyi bari yap dedi. Keyif bağışladı abi. Böyle bişe yok yaa. Cumartesileri yoğun oluyomuş, tamam da randevulu geliyoruz (buna ben almamıştım randevu, onlar gel dedi zaten) para alamıcaklarya, sallıyolar. Önce paralı müşteri...
Valla orda tanıdığım, samimi abim olmasa yazacam bunları da merkeze. Kaşınmaya başladılar. Ulen benim gibi müşteriyi nerde bulcaksın? 4 ayda bir bakıma giriyorum, teyyareler.. :evil: