beyler bu ürüne ne diyosunuz...
http://www.hepsiburada.com/motor-silk-1 ... =otm092020
yaw bu işi herkes bi başka anlatıyo, gerçekten faydası var mı yok mu belli değil.
msaltik demiş ki:zararı olmayacağından emin olsam koyacam da. Hepsiburada'daki yorumlara bak, genelde eski araba sahipleri almış. 93 Şahin falan, bi tane 2008 Hyundai vardı :D
Bugün hepsini bi okıcam, bi de kendi sayfasına da bakmak lazım
Devrim demiş ki:Hmmm. Motoru yemekten kastı nedir tam olarak? Motora ne olmuş durumda şu an acaba?
ibom demiş ki:Devrim demiş ki:Hmmm. Motoru yemekten kastı nedir tam olarak? Motora ne olmuş durumda şu an acaba?
motor rektefiye yaptırdım dedi.ama öbür arkadaşın kangosuna bir zarar olmamış.
Devrim demiş ki:Valla serviste iki ustaya sordum. İlk tepkileri "Aman aman sakın!" oldu. Zaten yakıt katkısı geçiyorum, Eurodiesel'de motorun ihtiyacı olanlar var denildi. Yağ için de gerek yok denildi.
Bilemiyorum, tabii ki gerek yoktur ama kayganlaştırmayı artırıcı bir ürün kötü mü olur bilmiyorum...
mcagriunal demiş ki:Shell, BP, Castrol vs. TV'lere altı üstü bir yağ için fersah fersah reklam veriyor, yağ geliştirmek için dünyanın ARGE yatırımını yapıyorlar.
Bu katkı maddeleri iyi birşey olsa onlar keşfedip onlar direkt katarlardı yağlarına. Yağı katkılı satarlardı. Bu katkı maddelerini üretenler dünya çapındaki yağ firmalarından daha mı iyi biliyor.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir