bowie demiş ki:olsun renault herzmn renaulttur :)
bende yaklaşık 1-1,5 aydır clio hb 1,5 dynm. kullanıyorum. aracım şimdi 6000km oldu. en çok kafama takılanlardan birinin konusu açılmış. bagajda aydınaltma var ama torpidoda dynm versiyonda olmaması beni üzdü. ama çözüm varmış servis 23tl'ye torpido lambası takıyor (komediye bak :D )
önceki aracımda renaulttu(megane coupe). çok memnundum. hiç aksilik yaşamadım. babamın aracıda 2004 megane II sedan dynm. aracı 58000km de olmasına rağmen tıkırtı yok. sanıyorum ki segmentteki değişim malzeme işçilik kalitesini bayağı etkilio.
donanım ve sürüdürülebilirlik açısından makul araçlarımız var arkadaşlar. sadece olumlu yaklaşalım. eve şimdi girdim sıfır aldığım araçta bile başlayan cam tıkırtısı şimdiden hoşuma gitmeye başladı :p
Devrim demiş ki:Aynen Kenan. O yüzden yazık diyorum. Bir şey demedim artık alan kişiye. Bir de ta Eylül'de teslim edeceklermiş, iyi mi!...Kenancelik demiş ki:Yaris clio ile aynı segmentte olmasına rağmen sanki bizimkinin yanında A sınıfı gibi duruyor .30 bin lira çok para,o paraya bir üst sınıf oto alınabilir.Aracımı alacağım ayalrda Chevrolette'e gözüm oynamıştı aslında. Bilinen ve iyi bir marka olduğu için. Fakat öyle Amerika'daki gibi kaliteli olmadığını hatta yine bilinen bir otomobil üreticisinin imâl ettiğini duydum. Bir arkadaşımın aracına binmiştim. O zaman hoş da gelmişti aslnda.umurcak demiş ki:renaultu chevroletle kıyaslama bile derim ben...
Ama sonra showroom'da bizim Clio'lara binince fikrim değişmişti!...
m.palmer demiş ki:Devrim demiş ki:Aynen Kenan. O yüzden yazık diyorum. Bir şey demedim artık alan kişiye. Bir de ta Eylül'de teslim edeceklermiş, iyi mi!...Kenancelik demiş ki:Yaris clio ile aynı segmentte olmasına rağmen sanki bizimkinin yanında A sınıfı gibi duruyor .30 bin lira çok para,o paraya bir üst sınıf oto alınabilir.Aracımı alacağım ayalrda Chevrolette'e gözüm oynamıştı aslında. Bilinen ve iyi bir marka olduğu için. Fakat öyle Amerika'daki gibi kaliteli olmadığını hatta yine bilinen bir otomobil üreticisinin imâl ettiğini duydum. Bir arkadaşımın aracına binmiştim. O zaman hoş da gelmişti aslnda.umurcak demiş ki:renaultu chevroletle kıyaslama bile derim ben...
Ama sonra showroom'da bizim Clio'lara binince fikrim değişmişti!...
chervolet dediğimiz araç saf ve saf daewoo kardeş..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 25 misafir