omeralemdar demiş ki:Ben Serhat KESGİN
foruma hoşgeldin iyi vakit geçirmeler, katılımlarını bekliyoruz
vipsezgin demiş ki:serhat aılemıze hos geldın
RoninNewKangoo demiş ki:Selam arkadaşlar ben cengiz eski bir clio III cü olarak aranızdayım ben clioIII mü sattım ben eski forumda vardım bende extreme vardı hatırlayanınız vardır belki ilk extreme fotolarını ben koymuştum aracımın resimleri vardı bütün konular silinmiş şimdi ben geniş bir araç almaya karar verdim focus cmax veya scenic alcaktım ama yeni kangooları çok beğendim mpv gibi olmuş araç günümz ticari araçları çok değişti şu anlık çok memnunum aracımdan dijital kliması arka cam otomatiği hepsi var ful full versiyonunu aldım herkese iyi forumlar.
anakonda_425 demiş ki:RoninNewKangoo demiş ki:Selam arkadaşlar ben cengiz eski bir clio III cü olarak aranızdayım ben clioIII mü sattım ben eski forumda vardım bende extreme vardı hatırlayanınız vardır belki ilk extreme fotolarını ben koymuştum aracımın resimleri vardı bütün konular silinmiş şimdi ben geniş bir araç almaya karar verdim focus cmax veya scenic alcaktım ama yeni kangooları çok beğendim mpv gibi olmuş araç günümz ticari araçları çok değişti şu anlık çok memnunum aracımdan dijital kliması arka cam otomatiği hepsi var ful full versiyonunu aldım herkese iyi forumlar.
Cengiz hoşgeldin kardeşim buluşmada o kadar şey anlattın bana buradada paylaş eski bir clioIIIcünün deneyimlerini görelim.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir