O modellerin direksiyonunda o halka için yer mevcut ve bizdekilerde ise yok. Eğer yanılmıyorsam sanayide bulsan bile halkayı takamayabilirsin.freemanisa demiş ki:...direkssiyon simidindeki Renault amblemin etrafındaki gümüş halka yokkk.Extremlerde var deme? Eğer bu aksesuar standart ise ve benim arabada yoksa ne yapmam gerekiyor? Servise gidip sorsam garanti kapsamında takarlar mı?...
Benim bildiğim o halka, Dynamique gibi üst modellerde bulunuyor.-kadircan- demiş ki:o halkalar 2008 in ikinci yarısından sonra var diye biliyorum
Bence yine de çok fazla. Hoparlörlerin zaten çifti 20 TL. 100 TL işçilik mi olurmuş! Kendin yap daha iyi. Ya da bir oto sistemcisine 40-50 TL işçilikle yaptır.freemanisa demiş ki:...Çifti sony marka +işçilik : 150 tl dediler. En son 120 tl yaparız dediler".Peki dışarda yaptrısam garanti kapsamından çıkar mı?" dedim. Yaptırabilirsin fakat ileride doğacak elektronik aksamla ilgili her türlü problem garanti kapsamının dışındadır.Kısacası elektronik garantisinden çıkacak dediler.Ne yapayııım. Fiyat nasıl ? Biraz daha zorlasam 100 tl filan bitirirsem ii olur mu?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir