Merhaba,
Bende de böyle bir sıkıntı vardı. Servis normal dedi. ayrıca oktayın arabasınıda kullandım ondada aynı problem vardı. bu borular nerede kalıyor. ?
Birde parkeli yolda arka dearaftan ses geliyormu ?
Abi rezonasyondandır diye düşünüyorum. Belli diğer devirlerde yakınından bile geçmezken tam 2bin civarında birbirilerinin titreşim frekansı örtüştüğündendir diye düşünüyorum.Murat demiş ki:Zaten enteresanki bu zırıldama sadece 1800-2000 devir arasında oluyordu.Servise gittiğimde baktılar klima boruları aşağıda bir noktada temas ediyormuş ondna dolayı zırıltı yapıyormu :D
Murat demiş ki:Devrim demiş ki:Abi rezonasyondandır diye düşünüyorum. Belli diğer devirlerde yakınından bile geçmezken tam 2bin civarında birbirilerinin titreşim frekansı örtüştüğündendir diye düşünüyorum.Murat demiş ki:Zaten enteresanki bu zırıldama sadece 1800-2000 devir arasında oluyordu.Servise gittiğimde baktılar klima boruları aşağıda bir noktada temas ediyormuş ondna dolayı zırıltı yapıyormu :D
:geek:
Aslında bu olayın olma sebebi kediler :mrgreen: Kedilerin motorun üzerine çıkış istikametinde klima borusu olduğundan üzerine basıyor veya üzerinde yatıyor olabilir. :mrgreen: Ama yakında kedi katili olucam benim arabanın motorunda yaşamaları beni rahatsız ediyor :oops:
Alper demiş ki:Fare girmez korkma nedeni ise benim aracımın motorunda 1 kedi ikamet etmekte hata muratada ve devrimde bu tip bir olay var. motorunun üst kısmında yatmaktalar veya turbonun üzerinde. Motoruna ii bak belki de senin de bir kedin vardır :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 113 misafir