Merhaba ClioIII severler.
Gerçi aşağıdaki fotoğraflar, eski forumda da vardı. Zaten bilindik bir görüntü. Yani Clio3 Otantik model görünümü bellidir, aynı kareleri çekip çekip koymak anlamlı değil. O yüzden bundan sonra eğer yakalayabilirsem aracın en ilginç ve hoş fotoğraflarını çekmeye çalışacağım, son birkaçı gibi...
Dün, akşam saatlerinde yıkadım aracı. Hava iyice koyulaşmıştı. Ben aracı "durularken", sokağa ilerde bir araç parkediyordu ve onun far ışığı ile benim basınçlı suyun havadaki ince damlaları (artık partikülleri diyeyim) o kadar güzel görünüyordu ki anlatamam. Fotoğraf için niyetlensem de yetişemezdim, adam farları kapattı çünkü. :)
İşte bu tip fotolar yakaladıkça sayfamı güncelleyeceğim... Buyrun şimdilik elimdekiler...
Aracın alındığı günki çekilmiş ilk foto'su.
[ img ]
Yıkama sonrası...
[ img ]
Yıkama sonrası...
[ img ]
Yıkama sonrası serin havada sıcak kahve zevki. Süper! Tavsiye ederim!.
[ img ]
Eşimle bir poz.
[ img ]
Henüz araç o kadar yeniydi ki çok sevinçliydim. Bu arada, alnımdaki kan lekesini tahmin ediniz. Kayın peder hemen bir kurban kesti valla.
Tamponlara, lastiklere birer parmak sürdü kanı. Ayrıca eşimin ve benim alnıma da dokundurdu tabii. Olay bu yani. :)
[ img ]
Okul bahçesinde tertemiz dururken.
[ img ]
Bir kış günü, biz bekleme yaparken kedi geldi atladı aracın motoruna. :lol:
[ img ]
[ img ]
[ img ]
Kışın ortasında, karın ortasında...
[ img ]
Yine kışın karlar altında...
[ img ]
Yağmur sonrası, sokak lambası altında. İsteyenler için burada 1600 pixel'lik görünüm.
[ img ]
Sevdiğim fotoğraflardan biridir. İsteyenler için burada 2288 pixel'lik görünüm. :)
[ img ]