wallaha ben 30.000 bakımında bütün filtrelerin değişiminin yapıldıgını ve fren balatalarının değiştiğini ve buna üçret olarak 358 ytl ödediğimi hatırlıyorum
şimdi 40.000 bakımı fiyat bilgisi almak için farklı bir servise gittim bunun için alınacak üöretin 180 ytl oldugunu söylediler
ve boş yere bu zamana kadar her serviste boş yere mazot filitremin boş yere fiyat kabartmak maksadıyla değiştirildiğini öğrendim 120 ytl değerinde olan bu parça
her 10 bin km de değilde her 20 binde değiştiriliyormuş ama manşallah servisler her serviste değiştirmişler yazık günah
siz siz olun servise gittiğinizde bu paröanın değişmemesi gerektiğini hatırlartın yoksa ödemek zorunda kalırsınız
arkadaşlar yazdıklarınızı gördükten sonra servis denilen belaya bir daha bulaşmam heralde sanayide iyi bir usta buldum büyük bir ihtimalle ona yaptırıcam,bu konuda beni aydınlatan herkese çok teşekkürler
bugün servisi aradım randevu için fiyatı da tekrardan sordum 220 bakım buna ek olarak hidrolik yağı ve antifriz değişimine 160 lira dediler.3 yıl ya da 90binde değişiyomuş hidrolik yağı ve antifriz.kıytırık bi yağ ve antifriz nasıl bu kadar tutabilir anlayamadım bi saçmalık var bu işte
polen 30, yağ 50 , filtresi 10 , hava 10 , conta 1 :) , buji 25 lira desek , 50 lira işçilik desek , en fazla 175liraya halledilebilecek bir iş aynı parçalarla ... bu servisler adamı delirtir ...