Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi servislere karşı biraz antipatik yaklaşan birisiyim :) Aracım şuanda 36binkm de yalnız 1 yıl geçtiği için bakım zamanı geldi, anahtar yanıyor ekranda. Şimdi size sormak istediğim servis mi özel servis mi usta mı ? :)
Servisten aldığım fiyat 290lira ; yağ,yağ filtresi , hava filtresi , mazot filtresi değişecen denmiş. Ancak 10bin km önce mazot filtrem ve ön balatalarım değişmiş bence değişmesine gerek yok. Tüm bu basit işlemler ve parçalar için siz 290 tl için ne diyorsunuz ? Yada ikinci bir seçenek parçaları orjinal olarak alıcam faturalarını zımbalayıp aracın dosyasına koyucam :) kendim ve ustamla yapıcaz. Aslında cevabını bildiğim birşey soruyorum ama yine güzel bir tartışma olsun diye açtım bu başlığı.
Evet kısacası aracımı 36bin km de be 15binkm/1 yıllık bakımını yaptıracağım. 26bin kmde iken de dolmadığı için yıldan dolayı ön balata ve mazot filtresi değişmiş sizce değiştirmeye gerek var mı ? Yağ,yağ filtresi,hava filtresi , polen filtresi değişse yetecek sanırım.