Hangi servisi diyorsunuz? Özel servis olmalı. Açıkçası şunu söyleyeyim; Bu servisten daha önce fiyat almıştım ve bu fiyatları bu forumdaki fiyatlarla karşılaştırdım. Hemen hemen aynı olunca rahat gittim. Sizin aldığınız fiyatlar daha güzel ama ürünlerin kalitesi nedir?
Ben tekrarlamak istiyorum. Anladığım kadarıyla özel servisler, yetkili servis gibi illâ üzerinde Renault damgalı ürünleri kullanmak zorunda değil. Renault'un aldığı üreticiden alıyor özel servis. Aynı ürün ama üzerinde sadece Delphi yazıyor. Size fiyatı verilen Delphi olmayabilir mi? Gerçi illâ Delphi olacak değil, başka üreticiler de vardır. Karar sizin...
suskuncocuk demiş ki:Devrim hocam nice 60.000 lere diyorum resimli paylaşım için teşekkürler.
Ben teşekkür ederim.
predatore demiş ki:devrim hocam bilgilendirme için teşekkürler. kazasız belasız nice 60binlere diyelim :)
birşey daha soracağım. dışarıdan bakıldığında triger kayışı görünüyor mu?
yani değişme zamanı gelip gelmediğini anlamak için illa sökülmesi gerekir mi?
Teşekkürler öncelikle.
Kayışlar dışarıdan bakınca görülmüyor. Korunaklı, yani çeşitli parçalarla her tarafı kapalı. Değişim zamanı için kayışlara bakılmıyor. Yani bakarak anlayan varsa ne mutlu ona. 60bin geldiğinde değişmesi ön görülüyor Renault tarafından. Yukarıdaki bir iletimde dediğim gibi, daha sonra da değiştiren var. Ama lastikler (tekerlekler) için bile 4 sene gibi bir süresi vardı yanılmıyorsam. Kauçuğun bir ömür süresi var neticede. Bu sebeple, aracınız garajda yatsa bile bir süre sonra değiştirilmesi elzem parçalardan biri bu kayış seti.
Yani bakarak karar verilmemesi gerekir. (Aslında keşke trigger kayışını da fotoğraflasaydım.)
Sani demiş ki:Bu iş riskli işte. Bunu aparatla yapması gerekirdi. Özel aparatları olması gerekiyor.
Açıkçası %100 o vidayla halletti diyemem. Neticede elemanı bunaltmamak için ara ara ayrıldım oradan. Ama doğrusunu söylemek/yazmak gerekirse hiç öyle özel bir aparat görmedim etrafta!. :) Doğru söylüyorsun, riskli... (Bir zaman uğrarsam bir sorayım bakalım, ne diyecekler.)
oguz1 demiş ki:Devrim güzel bakım olmuş, fren hidroliğini dahi değiştirmişsin. Bu bakım sana 2 yıl veya 20 000 km gider. ;) ...
Sağ ol Murat. Valla ben 70bin'de yine giderim servise. Zaten ucuz geldi bu servis bana. Polen/Hava filtreleri ve yağını değiştirsinler isterim yine.