maliilhan demiş ki:kağıttan kaplan clio valla herkes sağlam diyor bu araca bende dinamik clio 1.5 dci var bana pek sağlam gelmiyor seat ibizam vardı clio aldım,ama bana sağlamlığını kanıtlayacak bi arkadaş varmı encap beş yıldız hariçççyani şöle 90 la 100 bi yere kütlemiş bi resmi falan olan varmı elinde
Devrim demiş ki:Dediğin doğrudur ama kışın İstanbul'a giderken, yazın Alanya'ya giderken aracımda yıllarca şoförlük yapmış ve farklı iyi segmentte farklı markalarda araç kullanmış insanlar bizim araçların yol tutuşuyla ilgili çok pozitif şeyler söylediler. Hele, bu hafta sonu Alanya'ya giderken arkada oturan fikirlerine önem verdiğim arkadaşım, "Abi sen Clio falan deyince Clio II'ler sandım az tırstıydım", "Neden?", "Clio II'ler bu suratte viraja girmek falan ölüm demektir, bu aracın tutuşu harika bence!" gibi sözler söyledi, mutlu oldum açıkcası.dci65 demiş ki:...şöyle bir gerçek var ki, clioların orjinallerinde yol tutuş çok zayıf...
Bu sohbetten kilometrelerce sonra (Bu arada ilgilenenlere not) Akseki civarında yol çalışmalarına denk geldik. Her taraf çakıl kaynıyor. Fakat çakıllı yolun bazı kilometreleri iyice oturmuş, bazı yerleri de daha kum gibi. Gece vakti ne olduğu belli değilken, bir sol viraja süratli girmişim. Arka sağ taraf sağa atmaya başladı. Refleks olarak direksiyonu da ani ve hızlı hareketle sağa çevirip aynı serilikle eski pozisyonuna (sola) geri çevirdim; hafifçe gaz da kesmiştim; Araç hemen güzelce toparladı. Arkadaşla hemen kritik yaptık. :) Bizi biraz dingil genişliği kurtarıyor ve sanırım biraz da Clio II'lere oranla ağırlığımız kurtarıyor. Ya da bilemiyorum ama çok kötü bir çakıl yol idi; o süratte güzel toparladı araç.
Hatta itiraf edeyim zevk bile aldım hani. 8-)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir