Selam. Teşekkürler. Evet o site çok güzel bir paylaşım ortamı. Orada bahsi geçti. Merceklerden ötürü işin tadı kaçıyor ve aslında çokça uzun yola gidiyorum.scelik22 demiş ki:...fakat bence farlarda bi anormallik var... ...http://www.geceucusu.com diye bi site var sanırsam sizin arabanın aydınlatması orada da tartışılmıştı. Yanal aydınlatma gerçekten çok yetersiz... ...Çinli merceklerin aydınlatması büyük sıkıntı oluşturacaktır...
Merhaba. Teşekkür ederim sözleriniz için.
Aslında bu ürünü alana kadar mercekler ve ön aydınlatmayla ilgili hiç bir merakım yoktu. Sonradan öğrendim bazı şeyleri. Dediğiniz gibi mercekler pahalı sayılmaz. Almayı hedeflediğim mercekler de zaten Xenon'a uygun mercekler olacak. Eğer, bildiğimiz gibi riskli ama başarılı bir "far açma" işlemi uygularsak mercekleri değiştireceğim.
Aslında tabii şu da var. Ürünü aldığımdan beridir çok sızlanmamamın sebebi, merceklerdeki set sayesinde sağdaki levhaları güzel görüyor olmam, aynı zamanda far yüksekliğini (izin verilen - servisce ayarlanan) standart sınırın da biraz üzerine çıkardığım hâlde karşıdan gelen araçların benden rahatsız olmamasıdır. Bu durum beni biraz rahatlattı.
Bakalım artık. Ağustos gibi bir şeyler kurcalamayı planlıyorum. :)
Haklısınız daha öncesinde merakım yoktu. Gerçi forum'da bir hayli bağırdım çağırdım bu ürünle ilgili ama kimse oralı olmadı diyebilirim. Kimsenin bilgisi yoktu sanırım. Bir de, bir siteden çok ucuza bulduğum için deyim yerindeyse "atladım". Çiftini 300 liraya almıştım bunları. Ve dediğiniz gibi far camlarını açmak zahmetli ama daha önemlisi kırmadan açabilmek önemli. Riskli iş yani. Bakalım. İş bittikten sonra eski-yeni şeklinde yayınlayacağım ki fark görülsün. Fark yoksa da "adam gibi kaliteli bir mercekli far almak gerekliliği"ni herkes görsün, ben de göreyim. :D
Aslında derdim mercikli fardan ziyade angel'lar idi. Halkalara takmıştım. Ya değilse, dediğiniz gibi bir şekilde mercekli far edinebilirdim.
Bu arada; Viraj farlarını aldıktan sonra sanırım aracın yazılımına bir bakmak gerekecek değil mi? Çünkü bilgisayarın "30 derecelik açı ve 60 km/s hız" kontrolünü yapan rutinin yüklü ya da aktif olması gerek. Şimdiden hayırlı olsun...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir