wlkn_23 demiş ki:Mrb lar arkdaşlar ben sürekli yolumun üstünde hangi istasyon varsa oradan gaz alıyorum sabit bir yer yok yani geçen lpg ilk 1000 km kontol bakımında usta istasyonunu degiştirme sürekli aynı yerden gaz al dedi anlattığı kadarı ile aygaz euro lpg nin içinde yağ katkısı varmış diger lpg ler kuru yakıt mış aygaz kullandıktan sonra diger istasyonlardaki katkısız lpg kullanınca lpg enjektörleri ve filterde kurum ve tıkanma oluyormuş siz hangi istasyonu önerirsiniz sürekli kullanabilecegimm..
karambol81 demiş ki:wlkn_23 demiş ki:Mrb lar arkdaşlar ben sürekli yolumun üstünde hangi istasyon varsa oradan gaz alıyorum sabit bir yer yok yani geçen lpg ilk 1000 km kontol bakımında usta istasyonunu degiştirme sürekli aynı yerden gaz al dedi anlattığı kadarı ile aygaz euro lpg nin içinde yağ katkısı varmış diger lpg ler kuru yakıt mış aygaz kullandıktan sonra diger istasyonlardaki katkısız lpg kullanınca lpg enjektörleri ve filterde kurum ve tıkanma oluyormuş siz hangi istasyonu önerirsiniz sürekli kullanabilecegimm..
Verdiğin bilgiler önceki yıllardaydı.
Opet'in reklamlarında "Katkılı Otogaz" reklamları yapılıyordu. Şuanda Euro LPG olarak reklamlarda geçiyor.
Katkılı otogaz enjektörlü araçlarda ustaların söylediği filitre tıkanmasına yol açıyor diye çok konuşulmuştu.
Kimbilir belkide katkılı otogaz reklamları-euro LPG olarak'mı değişti : :D
wlkn_23 demiş ki:karambol81 demiş ki:wlkn_23 demiş ki:Mrb lar arkdaşlar ben sürekli yolumun üstünde hangi istasyon varsa oradan gaz alıyorum sabit bir yer yok yani geçen lpg ilk 1000 km kontol bakımında usta istasyonunu degiştirme sürekli aynı yerden gaz al dedi anlattığı kadarı ile aygaz euro lpg nin içinde yağ katkısı varmış diger lpg ler kuru yakıt mış aygaz kullandıktan sonra diger istasyonlardaki katkısız lpg kullanınca lpg enjektörleri ve filterde kurum ve tıkanma oluyormuş siz hangi istasyonu önerirsiniz sürekli kullanabilecegimm..
Verdiğin bilgiler önceki yıllardaydı.
Opet'in reklamlarında "Katkılı Otogaz" reklamları yapılıyordu. Şuanda Euro LPG olarak reklamlarda geçiyor.
Katkılı otogaz enjektörlü araçlarda ustaların söylediği filitre tıkanmasına yol açıyor diye çok konuşulmuştu.
Kimbilir belkide katkılı otogaz reklamları-euro LPG olarak'mı değişti : :D
yani katkılı otogaz enjektörleri tıkıyor ama euro lpg zararsız mı ?
alper demiş ki:Arkadaşlar,
Katkı,euro bu işin satış stratejisi.Ürün her yerde aynı ürün.Diğer petrol ürünleri gibi depolandığı yerde iyi yada kötü bir katkı konulması mümkün değil.Zira basınç altında depolanmakta.Öyle kapağı aç içine şunu bunu koy yapılmaz.teknik olarak yapılamaz.Sadece satış anındaki hizmet (Dispenser kalibrasyon/pompa ayarları)ve depolanma şartları önem arz ediyor. Bunlara dikkat edin yeter.
Selamlar.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir