onurksk demiş ki:Bu konuyu açanı kınıyorum :D :D arkadaş biz 1 megabit sınırsız bağlantıyla torrent üzerinden oyun indirsin diye kasıyoz ayıp olan var olmayan var :D :D

mekyus demiş ki:http://www.speedtest.net/result/2396293226.png
dsmart net 8mbit bilmem kaç gb a kadar :D

ByOnder demiş ki:Net Limitsiz 8 Mbps 50 GB Adil kota 63 L Neden başka bir bağlantı kullanmıyorsun derseniz herkez merkezi yerlerde oturanlar kadar şanslı değil malesef oturduğum yerde kullanabileceğim daha uygun bir internet sağlayıcısı yok ama ben memnunum ilk defa bu ay adil kotayı aştım onun dışında hızı gayet iyi Fiyat ı biraz pahalı ama 4 yıldır kullanıyorum bu 4 yılın 1. ve 3. yıllarında 6 şar ay iyi indirimlerden yararlandım şimdi yılbaşında farklı bir indirim daha kullanacağım. Hem memnun hem mecburum TTNet e napalım.

burak120320 demiş ki:Hocam o kablo sorununu çözüyorlar bir şekilde, wireles alıcı gibi bişi takılıyo receiver'a. Yolunun üstündeki Herhangi bir Telekom Müdürlüğüne uğra net bilgi verirler.

burak120320 demiş ki:Yarın vakit bulabilirsem bende bilgi edinmeye çalışırım bu konuda.

onur-d demiş ki:uydunet 512kb sınırsız :D :D

ByOnder demiş ki:burak120320 demiş ki:Hocam o kablo sorununu çözüyorlar bir şekilde, wireles alıcı gibi bişi takılıyo receiver'a. Yolunun üstündeki Herhangi bir Telekom Müdürlüğüne uğra net bilgi verirler.
Valla uzun uzun tartıştık nası yaparız nası ederiz diye tek portlu wireles modemim var evde bir notebook birde masaüstü pc var modemin ethernet çıkışını masaüstü için kullanıyorum doğal olarak boşta çıkışım yok hadi onu çoklayıcı yada pc için wireles kartla hallederiz dediğim gibi kablo asla istemedim. Bu kadar bahaneme rağmen ikna etmeye çalıştılar ama hiç sistemin kablosuz olabileceğinden bahsetmediler.
Bakalım hafta içi fiber interneti tanıtım için gelecekler ozaman tekrar sorarım gelenler teknik eleman oluur muhtemelen daha iyi bilirler.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir