burak120320 demiş ki:Hocam o kablo sorununu çözüyorlar bir şekilde, wireles alıcı gibi bişi takılıyo receiver'a. Yolunun üstündeki Herhangi bir Telekom Müdürlüğüne uğra net bilgi verirler.
burak120320 demiş ki:Yarın vakit bulabilirsem bende bilgi edinmeye çalışırım bu konuda.
onur-d demiş ki:uydunet 512kb sınırsız :D :D
ByOnder demiş ki:burak120320 demiş ki:Hocam o kablo sorununu çözüyorlar bir şekilde, wireles alıcı gibi bişi takılıyo receiver'a. Yolunun üstündeki Herhangi bir Telekom Müdürlüğüne uğra net bilgi verirler.
Valla uzun uzun tartıştık nası yaparız nası ederiz diye tek portlu wireles modemim var evde bir notebook birde masaüstü pc var modemin ethernet çıkışını masaüstü için kullanıyorum doğal olarak boşta çıkışım yok hadi onu çoklayıcı yada pc için wireles kartla hallederiz dediğim gibi kablo asla istemedim. Bu kadar bahaneme rağmen ikna etmeye çalıştılar ama hiç sistemin kablosuz olabileceğinden bahsetmediler.
Bakalım hafta içi fiber interneti tanıtım için gelecekler ozaman tekrar sorarım gelenler teknik eleman oluur muhtemelen daha iyi bilirler.
burak120320 demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:burak120320 demiş ki:TTNET
Şuan 16 Mb/s sınırsız 29TL
Önümüzdeki aydan itibaren 16Mb 5 Gb kotalı BEDAVA :Yahoo!:
speedtest'ten hızı kontrol ettiğinde ne çıkıyor?
Dün bakmıştım sen konuyu açtığında.
Download 13,8Mb/s upload 0,8Mb/s
Testte böylede uygulamada değil ne yazıkki, downloadda 2megabitin üstünü göremedim henüz.
Bu arada Türk Telekom'da çalışıyorum, bu yüzden indirimli.
burak120320 demiş ki:ByOnder demiş ki:burak120320 demiş ki:Hocam o kablo sorununu çözüyorlar bir şekilde, wireles alıcı gibi bişi takılıyo receiver'a. Yolunun üstündeki Herhangi bir Telekom Müdürlüğüne uğra net bilgi verirler.
Valla uzun uzun tartıştık nası yaparız nası ederiz diye tek portlu wireles modemim var evde bir notebook birde masaüstü pc var modemin ethernet çıkışını masaüstü için kullanıyorum doğal olarak boşta çıkışım yok hadi onu çoklayıcı yada pc için wireles kartla hallederiz dediğim gibi kablo asla istemedim. Bu kadar bahaneme rağmen ikna etmeye çalıştılar ama hiç sistemin kablosuz olabileceğinden bahsetmediler.
Bakalım hafta içi fiber interneti tanıtım için gelecekler ozaman tekrar sorarım gelenler teknik eleman oluur muhtemelen daha iyi bilirler.
Önder Hocam bugün biraz bilgi edinmeye çalıştım; IP TV (tvbu ev) alacağın zaman bir setupbox (uydu alıcısının internetli versiyonu diyebiliriz) ve bir adet özel bir modem veriliyormuş (10'lu IP alabilen bir modem, net içinde kullanılıyor) bu modemle setupboxun muhakkak kablo ile bağlı olması gerekiyormuş, fakat şöyle bir durum var diyelim modemin otuma odanda ve tv salonda. 80 TL'lik bir aparatla (daha ucuzlarıda varmış) evdeki elektrik tesisatını internet tesisatı gibi kullanabiliyorsun. Telefon ve neti ayıran splitter gibi düşünebilirsin. Modemin olduğu odadaki prize aparatı takıp modeme bağlıyorsun, diğer aparatta setupboxun olduğu prize ve onuda yine kablo ile setupboxa. Ancak bu şekilde bir çözüm bulabildik. TVbu satmaya çalışıyomuşum gibi hissettim :D
burak120320 demiş ki:onur-d demiş ki:uydunet 512kb sınırsız :D :D
Yaw millet 1Mbden şikayetçi, deelirtir bu adamı :D Ücreti ne bunun ayıptır sorması..
onur-d demiş ki:burak120320 demiş ki:onur-d demiş ki:uydunet 512kb sınırsız :D :D
Yaw millet 1Mbden şikayetçi, deelirtir bu adamı :D Ücreti ne bunun ayıptır sorması..
18 lira zaten şuan bu tarife yok biz eski kullanıcıyız tarifedende çıkartamıyorlar öyle devam :lol:
onur-d demiş ki:valla internette sörf yaparken hiç sıkıntı yok sadece video izlerken bekliyorum dolmasını o sinir ediyor, cepten 1gb kotalı internete bile 15 verince yavaşlığı gözüme batmıyor
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir