hmnumanoglu demiş ki: 1.özelliği : ön cam poliçeye dahil, biliyorsunuz sigorta şirketleri ön camı sigorta kapsamına almazlar. (Bu poliçelerde açık yazmıyor.)
.
hmnumanoglu demiş ki:2010 1.2 expresion aracıma aksigorta'dan 630 Tl 12 taksit Renault kasko yaptırdım. (Bayi + Hasarsızlık indirimi + anlaşmalı servisler için geçerli)
Renault kaskoyu geçen senede kullandım, 1.özelliği : ön cam poliçeye dahil, biliyorsunuz sigorta şirketleri ön camı sigorta kapsamına almazlar. (Bu poliçelerde açık yazmıyor.)
2. özelliği renault estetik paketi hediyesi vermesi, güzel gibi görünüyor. Ancaaaaak , servisler bunu servis poliçenin hediyesi olduğunu söyleyip üstün körü yapıyor, baştan uyarmak lazım düzgün hizmet beklendiğini. Bana jantları bile temizlenmeden verdiler, ve hatta bana poliçemde yazmadığını söylediler. (Poliçeyi 10 kez okumuş birine ) Poliçemi okuduklarında şaşırıp kaldılar, nasıl profesyonellik anlamadım. Sonra özür dileyip, yeniden programa aldılar, yani standart estetik geyiği de bu. Aklınıza Sonax, Zeibert deki bir bakım programı gelmesin. Sadece yıkama yapıyorlar.
burak120320 demiş ki:hmnumanoglu demiş ki: 1.özelliği : ön cam poliçeye dahil, biliyorsunuz sigorta şirketleri ön camı sigorta kapsamına almazlar. (Bu poliçelerde açık yazmıyor.)
.
benim bugüne kadar yaptırdıım tüm kaskolarda 1 kez cam değişimi hasarsızlğı bozmuyodu. bildiğim kadarıyla bu artık tüm sigorta şirketlerinde standartlaşmış bi olay.. sanırım yanlış bilgi edinmişsin.. !!!
hmnumanoglu demiş ki:burak120320 demiş ki:hmnumanoglu demiş ki: 1.özelliği : ön cam poliçeye dahil, biliyorsunuz sigorta şirketleri ön camı sigorta kapsamına almazlar. (Bu poliçelerde açık yazmıyor.)
.
benim bugüne kadar yaptırdıım tüm kaskolarda 1 kez cam değişimi hasarsızlğı bozmuyodu. bildiğim kadarıyla bu artık tüm sigorta şirketlerinde standartlaşmış bi olay.. sanırım yanlış bilgi edinmişsin.. !!!
Cam değişimi yazmıyor, "Ön cam değişimi" yazıyor. Lütfen dikkatli okuyunuz...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir