burak120320 demiş ki:Arkadaşlar tıpki bizim Cliolardaki gibi Astrada da arka kapılarda hoparlör yok :( Bugün Alpine marka 17cm 2 adet hoparlör için 175 TL fiyat aldım. +25 TL işçilik (tesisat mevcut). Wattını modelini falan bilmiyorum. Satıcı aynı markanın 110TL'yede ürünü olduğunu ama çok tatmin edici olmadığını söyledi. Marka olarak alpine iyi midir? ya da başka ne önerirsiniz??

crocodile demiş ki:arka kapı hoparlörleri benim clioda da mevcuttu astrada da mevcut :|

burak120320 demiş ki:crocodile demiş ki:arka kapı hoparlörleri benim clioda da mevcuttu astrada da mevcut :|
Hocam bu arada Astradan memnunmusunuz? H kasa 6 ileri sanırım, yakıt tüketimi nasıl ??
Küçük bi astra forum oluşturalım burda :Yahoo!:

KAZIMYILMAZ demiş ki:burak120320 demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki: Hayırdır ya satmayı mı düşünüyorsun arabayı? :o
Ya bu konu yeri değil aslında ama, şöyle bir düşüncem var; Benim araba 1.3 95hp 190Nm tork ve ort yakıt 6,7 civarı. Bu tüketimle bu arabaya binmektense, 1.4 122Hp 200Nm tork benzinli ve ortalama tüketimi 7 lt civarı olan arabaya binmek daha mantıklı geliyor (mazotla benzin neredeyse eşitlendi), en azından dizelin kahrını çekmem (birazcıkta rahat batıyo bana, her zamanki gibi maymun iştahlılıkda var). Bahsettiğim araba Golf 7 1.4 TSI Highline, fiyatı 52bin. Gittim doğuşa ama sipariş bile almıyorlar, bahara doğru tekrar gidicem.
Ooo golf 7 çok güzel araba. Düşüncen çok mantıklı tabi bütçe varsa :)
Ama yanyana koyarsan tip olarak ben astra derim. Favorilerim 1-Astra 2-Focus 3-Megane :)
Astranında turbo benzinlileri yok mu? onlara neden bakmıyorsun?

burak120320 demiş ki:Arkadaşlar pazarlık halindeyim yine :D üste 5bin istiyor, 2bine el sıkışırsak alıcam.. Ne dersiniz ??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 785/detay/

onurksk demiş ki:ABS,ASR,ESP,EDL 10 AIRBAG
Bu kısım beni bitiren noktadır
impossible demiş ki:leon derim başka da bişi demem burak,
sen pazarlığı tamamlamadan yeni leon fr'a ve dizel style versiyonuna bi bak :!: :!:
zaten aldın aldın, alamadın hali hazırdaki arac stokları yakında biter ve bence fiyatları yükselir, cünkü aracın golf 7'den geri kalır yanı yok, hatta led-xenon farı su mercedeslerdeki sistemle eşdeğer, arka stoplardan park sinyaline kısadan uzuna hepsi led :!:

burak120320 demiş ki:
Yeni Leon'a baktım bakmasına da onun henüz DSG şanzımanlısı yok :( Otomatik istiyorum artık, birde Seat'ın Ankara'da yetkili satıcısı yok =@

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir