Çok sağol Mert, memnun oldum. :)anakonda_425 demiş ki:Olsun Devrim.Herkesten farklı bir şey var sendede :) Bu arada adım Mert.
Önümüzdeki hafta falan bu işi hâlledeyim abi ben...filip34 demiş ki:Tabi tek başına band iyi bir dercih değil. Punto olayına gelince geniş kafalı perçinler var onlardan iki adet kullandım. Pas falanda yapmıyor. ve güzel görünüyor. Yorum buluşmadaki arkadaşlar yapabilir...
Teşekkür ederim Aydın. Sağol. Aslında benim bakış açıma göre yapacak bir şey kalmadı. Dış modifiye olaylarına girmiyorum. Ufak tefek iç işleriyle mutlu oluyorum. :) Bakalım, bir şeyler bulursam yapacak, paylaşırım. :) Tekrar sağol.aydinkaragoz demiş ki:Devrim hocam aracın gerçekten çok güzel , kazasız belasız , cezasız günlerde kullanman dileğiyle kardeşim , uygulamalarınıda detaylı bir şekilde okudum ve gerçekten harikaydı gerçekten ellerine sağlık , en kısa zamanda şu ızgara boyama işine bende girmek istiyorum , teşekkürler gerçekten... Yeni gelişmeleri bekliyoruz senden merakla ;) ;)
Çok sağol Erhan. Ya siyaha boyatma aklımdaydı aslında. Hem arka planda kalır pek görünmez hem de jant'lar ön planda kalır diye. Ama usta "yok mok" dedi boyadı. Olmazsa daha sonra öyle yapayım, haklısın... Valla yay olayında şu an için pek niyetim yok. :) Belki çok az düşünülebilir, ama ilerde.barracuda demiş ki:devrim arabanın rengiyle çok güzel uyum sağlamış jantların ... bitek keşke arka kampanaları siyah boyasaydın .. bu arada sana biraz daha masraf açalım :) yay alıp biraz da düşürüsene aracı ...
Teşekkürler UUU61. Aslında amacım da biraz öyleydi. Orjinal görünümlü gibi ama çok da değil... Lastik değişimi konusunda ise; Ne zaman değişeceği ile ilgili çok tartışma var. Kimisi 60binde kimisi 30binde değiştiriyor ama bu tercih meselesi değil sanırım. Benim lastikler 30binde gerçekten eskidi artık. Kalkışlarda patinaj yapabiliyor bazen. Ani frenlerde ABS çok erken giriyor. Bunlar yaşı ve kliometresi ne olursa olsun lastiğin artık "eskidiğini" gösterir. Ben sırf yol tutuşum kaybolduğu için şehir içinde bir araca dokundum arkadan. Zaten kış da geliyor. Bu kadar yıpranan lastikle kışın şehir içi-dışı seyretmek tehlikelidir.UUUUUU61 demiş ki:devrim bey sen lastikleri 30.000 de niye değiştirdin erken değilmi benim 30.000 de servis dediki bi 30.000 daha gidersin dedi. jantların güzel olmuş güle güle çziksiz kullan. benim arabamda (1.2 expression 2008) orjinalinden alüminyum alaşımlı jantlar vardı.
O durum benden kaynaklı İbom. Eskiye dair çoğu görsel dosyanın bulunduğu adresler değişti. Yenileyeceğim. Ama şu jant'la ilgili olanları görebiliyor olman gerek...ibom demiş ki:resimleri neden göremiyorum.X işareti var.saygılar..
Çok sağol Sezgin. :)vipsezgin demiş ki:vayyy devrım abı harıka olmus :good: güle güle eskit :P
Ah Semih ah. :D Barracuda bile en azından güzel şeyler söyledi. :mrgreen:semih89 demiş ki:Güle güle kullan Devrim abi, jantlarla ilgili yorumumu kendime saklıyorum :D :D ama kötü olmuş demiyim, iyi olmuş zaten demiyorum da hadi neyse :mrgreen: bir de yandan bakınca arabaya ilk gözüme çarpan kolların gri olmaması, bence çok yakışıyor arabaya üst donanım gibi gösteriyor düşünürsen eğer ?
Çok sağol Umurcak. Evet hafiften görünüm değişti. Semih'in dediği gibi bir de ufak boya yaparsam tam olacak...umurcak demiş ki:hayırlı olsun devrım abi cok yakısmıs extereme gibi olmus az biraz ;)
Sağol Bayram. Evet aynen dediğin gibi aracı yeni almış gibi ilk hevesim geri geldi. Aslında dönem dönem ödenek buldukça bunu yapmak lazım. Ta geçen yaz havalandırma çerçevelerini boyadığımda da bu olmuştu. Gerçi bu daha farklı bir şey. Hele dur, Semih'le konuştuğumuz boyama işini hâlledersem deymeyin keyfime. :mrgreen:Bayram demiş ki:Devrim hayırlı olsun. İyi veya kötü durumu her zaman yoruma açıktır.Sonuçta senin yaptığın değişiklik beğeni meselesi. Kimi esmer sever kimi sarışın :D Bence şu an sanki yeni araç almış ve kullanıyorsun duygusu var sende yanılıyormuyum
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir