Güncel;
[ img ]
ceyhun485 demiş ki:güzel olmuş eline sağlık kapı kolları da krom olursa güzel olucakmış sanki egzoz ucunu beğendim nereden aldın ve nasl montaj yaptırdın
impossible demiş ki:(BENCE) cıtalar ve egzoz ucu olmamıs, yani tarzım degil, ben egzoz ya da egzoz ucu takma fikrinde olsam şu linkteki gibi bişi olurdu
http://www.eliftuning.com/Jsv-Racing-Bo ... 821.html#0
cıtalar su an cok sırıtmıs, ya sökmeli ya da kapı kollarını hafif mat krom ( kesinlikle parlak degil :!: ) yapmalısın..
colco demiş ki:impossible demiş ki:..
Egzos ucu konusunda gönderdiğin linkteki model vb. benim tarzım değil çok abartı duruyor gibi gelio bana o yüzden böyle birşey tercih ettim.
pilotender demiş ki:Üstadım araban gerçekten çok şık olmuş. Ben de 5 şubat itibariyle Renault ailesine katıldım. Siyah renk 1.2 16 v Clio Grandtour Extreme almış bulunmaktayım. Arabama ilk etapta eklemek istediğim iki şey var. Bir tanesi kaliteli ama makul fiyatlı bir kolçak. Diğeri ise park sensörü. Gördüğüm kadarıyla bu işlerden anlayan birisisin lütfen bana da yardımcı olabilir misin. Sonraki etapta da öne yaptığınız led gündüz farı uygulamasına bayılıyorum onun da nasıl yapıldığını ve kaça maloldugunu öğrenmek istiyorum. Çok mu soru sordum kusuruma bakmayın...
planetearth demiş ki:iyi günlerde kullanın hayırlı olsun.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir