dün clio IV ü yakından inceleme sansım oldu,bugün de test drive yapıcam..
beğenmeyen, eleştiren arkadaşlara sormak istiyorum; B segmenti hangi araçta ABS+ESP+ASR+Hill Holder+6 Airbag standart sunuluyor?
ve de şu an çıkmasa da en baz yani 1.2 16v joy modeli 30.000 TL;
bizler clio III lerimize 20'den aşağı rakam istiyor muyuz? HAYIR
şahsım için konusuyorum tam 3 hafta önce CLIO III - Faz I 1.2-16v 2006 model hic kazasız boyasız masrafsız diye 20 gibi bir rakama sattım,
yeni kasasının yanına çok iyi satmışım arkadaşlar, benimkinde 2hava yastıgı vardı yenisinde 6tane var, benimkinin orjinalinde degil track cd calar kaset calar var, bunda usb destekli mp3 calar mevcut, ASR-ESP-Hill Holder özelliklerini hesaba katmıyorum..hele hele yeni kasa sıfır 3yıl garantili olusunu hic ama hic konusmuyorum..
Allah aşkına eğri oturup doğru konuşalım, audi A1 özelliklerinde bir araba diyebilecegimiz ve onca sansasyonla fransız markası olmasına ragmen fransa yerine TURKIYE'mizde üretilen bu araç bu özellikleri ve de bu fiyatıyla övgüyü haketmiyor mu?
cogumuz clio III kullanıcısıyız(clio III faz II tomtom edition aracım duruyor halen) ya da bi şekilde kullanıp sattık, bu aracı muhakkak inceleyelim ve test drive yapalim...