Merhaba arkadaşlar Kuzey güney filmini biliyorsunuzdur yeni bölümünün fragmanını izlerken ilgilimi çekti Clio 4 türkiyeye gelmişmiki anlamadım
burdan izleyebilirsiniz http://www.facebook.com/kivanctatlitugfan
burak120320 demiş ki:Görüntüyü çok beğendim ama öyle bişi yapmam, "yani umarım yapmam" :D Farklı planlarımda var aslında önümüzdeki yaza yeniden clio2'ye dönebilirimde.. askıdayız şimdilik..
Tekrar sağından solundan aracın ses dinlemek istiyosan, yine bir şeylerden kırpılmış araç istiyosan senin bileceğin iş. :lol:
burak120320 demiş ki:Az önce Renault'tan aradılar, araçlar gelmiş. Gelip görebilirsiniz dediler, yanlız test sürüşleri 10 gün sonra başlıycakmış. Öğlen gidip bakıcam.
burak120320 demiş ki:Bu arada takasda benim arabanın üzerine 2500TL fark istediler :ROFL: :ROFL:
burak120320 demiş ki:Gittim Gördüm ;) Tasarım mükemmel (bence). Bayide yanlızca 1 tane var şuan Ateş Kırmızı görüntüye hayran oldum. 1.5 dCi 90 hp ICON (full) modeli 41bin TL. iç malzeme kalitesi fena değil orta konsol falan piano black üst göğüs kırmızı. Donanım iyi gibi ama renault bildiğiniz renault, bunda da küçücük şeylerden kaçınılmış. Dediğim gibi full versiyonu inceledim arka camlar manuel, torpido aydınlatması hala yok vs.. Satıcıyı sıkıştırdım biraz, 40küsür bin lira verip arka camları ellemi açıcam, torpidoda aradığımı bulmak için cep telefonumun ışığınımı kullanıcam gibi sorular yönelttim. Lansman paketlerinin bu şekilde olduğunu yaklaşık 2 ay sonra ekstra paketler eklenerek bu eksikliklerin giderileceğini falan söyledi ama ozamanda fiyat yükselecek tabi. EDC şanzımanda 2013 yılının başında satışta olacakmış. Kendi adıma söylüyorum hayal kırıklığı yaşadım..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir