ByOnder demiş ki:Ona şuna buna benzemiş die tartışmalar yersiz bence otomobil dünyası böyledir bir cizgi yakalandımı gider.
Bana birbirine benzemeyen iki tane B segment HP otomobil gösterebilirmisiniz ? hepsi birbirine benziyor Renault u suçlamanın alemi varmı. : ))
impossible demiş ki:clio IV cikinca bizim site n'olucak :(
yerine clubclioIV mü olacak, o da ayri bi karisiklik :twisted:
erim demiş ki:ELT, bilgi için çok teşekkürler.. :) Ne güzel bir şey uzaktan da olsa canlısını görmüşsün :)
Arkadaşlar bu arç 40 bin olursa alınmaz falan diyorsunuz beni şaşırtıyorsunuz.. Donanımlı Fors fiesta sıfırı 46 bin.. Yani benim şu anda kullandığım ClioIII üm Dynamique, FULL +FULL i arabada yok yok.. herşey var.. Bluetooth tan tutun, gece sensörü, yağmur sensörü, falan da filanda hede hödö kalkanlarından tutun anti fiti fiti systemlere kadar donatılmış.. Bu arabayı şu anda 43 milyara alabilyorsunuz sıfırını.. Arabama binen gerçekten çok beğeniyor.. Hatta çok uzun yıllar boyunca renault ismini önyargıyla izlemiş insanlar bunun renault olduğuna şaşırdım falan diyorlar..
Çünkü insanlar Renault' ya arabaya Symbol model yüzünden çok önyargılı bakıyorlar.. Ancak aracın fiyatına bakmıyorlar.. O fiyata öyle bir araba üretebilmenin bile, bir mühendislik harikası olduğunu düşünmek lazım.
Ford Fiesta dan şimdi bir araba almaya kalksanız ve benim saydığım bu özelliklerde olmasına özen gösterirseniz ford fiestanın bu özelliklerde ki bir arabasını internet sitesinde oluşturuyorum (tüm özelikleri ekliyorum, sunroof hariç) bana 51 milyar fiyat çıkarıyor.. ClioIII Full+Full + tüm opsiyonaları eklediğinizde (sunroof hariç) 43 milyar fiyat ile geliyor..
Bu yüzdendir ki, ClioIV 45-50 milyar arasında olursa ben hak ediyor derim.. 40 Milyarın üstünde olursa almam falan demek olmaz bence.. Çünkü araba yılının çok üzerinde tasarlanmış, tüm arabalara fark atacak kadar güzel ve 2013 yılının sınıfının en iyi arabası olacak kadar da güzel tasarlanmış bir araba olduğu kesin..
Araç çıksın, ben ClioIII 'ü satıp almayı bile düşünürüm..
Aslında bizim üzülmemiz lazım :) Çünkü araç yeni bir kasa olduğundan bizim CLioIII ler in fiyatları tamamen aşağıya inecek..
Benim bundan önceki arabam da clioIII tü, Faz 1 kasa idi, 36 milyara almıştım 2007 yılında, Dyn. FULL+FULL idi yine.. Ben satmadan 1 yıl önce FAZII kasa çıktı ve benim arabanın fiyatı bir anda 3 milyar gerilemişti :( 26 milyara satmayı düşünürken 23'e vermek zorunda kalmıştım.. Şimdi de FAZII kasa kullanıyorum, CLioIV çıkınca artık satarken 2-3 milyar düşüğüne satmak zorunda kalacağız :)
onurksk demiş ki:Erim hocam,
Hepimiz araç alırken fiyat/performans/konfor/segment gibi kıyaslamalar yapıyoruz clio 4 içinde aracın en full versiyonu 40 - 45 bin tl civarı olursa bu alıcılar için ciddi bir gözden geçirme demektir sonuçta arabanın segmenti belli sıfır b segmenti clio almakmı yoksa aynı paraya 2 - 3 yaşında temiz 2. el d segmentine çıkmakmı bu bence düşündürücü bir karar. Ford fiestanın en full donanımına 51.000 TL vermektense passatın en düşük donanımı şu an 55.700'e satılıyor düşünmeden en boş donanımlı passatı alırım her yeri full olsada araba fiesta.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir