Trafiği Aksatanlar ve Kurallara Uymayanlar

?

Re: Trafiği Aksatanlar ve Kurallara Uymayanlar

İleti Devrim » 07 Şubat 2009 20:12

İlk ifşa benden...

park1.jpg
Bu ilk fotoyu önce tedbir olsun diye çektim. Bir süre bekledikten sonra iki genç karı-koca gelip torbalarını bagaja koyarak araca binecekleri sıra, görevli gelip uyardı bir daha yapmamaları konusunda. Sürücü pek de pişkin şekilde bir iki lâf dağıtıp bindi gitti...

park2.jpg
Bu araç sürücüsünün görevliyle tartıştığı anda oradan geçiyordum. Hacı sakallı bir şahıs gevrek gevrek, "orada yer var, oraya parketsinler" diyordu engelli vatandaşlarımız için. Tüm tartışmalara rağmen park yerini değiştirmedi.

park3.jpg
Bu görünüm de Kule Site adlı bir plazanın otoparkından. İnanın başka yer yoktu ve bu manzarayla karşılaşınca gerçekten sinirim bozuldu. Hiç üşenmeden araçtan çıkıp fotoğrafladım. Neyse ki aşağıdaki kapalı parkta yer buldum.

:!: Dün kiraladığımız midibüsümüzle, orkestracak Ankara'ya gittik bir iş için. Giderken, araçları sollarken sürücü mahallindeki manzaraları görecektiniz. :) Birisi, direksiyon simidinin üst noktası ile orta bölümü arasına cep telefonunu "bir şekilde" monte etmiş ve birşeyler yazıyordu. İnanılmazdı. :mrgreen: Fotoğraf çekecek vaktim olmadı...
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

Re: Trafiği Aksatanlar ve Kurallara Uymayanlar

İleti Diablo » 08 Şubat 2009 01:30

Murat demiş ki:Kendi kendime yaa bu forum nasıl hareketlenir acaba diye düşünürken Yoğun trafikte sağ şerit ihlali yapan magandaları burda afişe edelim dedim.Hatta yanlış yere park edip trafiği aksatanlarıda yayınlayalım.. Hatta diğerlerinide diğerleri ne diye sorarsanız ben bilmiyorum ama sizden bekliyorum...
Sadece Resimleri yollarken maganda kardeşlerin plakalarını yayınlamayalım.

Murat abi keşke foruma gelir gelmez baksaydım akşam arkadaşları ziyarete gittim eve döndüğümde ne göreyim adam apartmanın otopark girişine arabayı bırakıp gitmiş akşam akşam cinlerim tepeme çıktı :evil: :evil: Bir yarım saat sonra baktım gitmişti aldım arabayı içeri keşke hemen forumu açsaydım eve gelince , fotoyu gönderirdim allahım ne insanlar var ya :) :) :)
Diablo
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Clio III HB.
Motor Tipi & Gücü: 1.2 75Hp Authentique
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: ERMAN_İstanbul

Diğer Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir