Renault Neden Plastik Çamurluk Kullanıyor ???

?

Re: Renault Neden Plastik Çamurluk Kullanıyor ???

İleti Diablo » 08 Şubat 2009 13:44

renult gerçekten son seri lerinde güvenliği oldukça ön plana çıkarıyor içindeki malzemenin her ne kadar kalitesi iyi olmasada (sonuçta ekonomi arabası çok fazla şey beklemem lazım) güvenlik dedimmi gerçekten tatminkar özellikle clio III ün frenleri oldukça tatmin ediyor kendi sınıfı içerisinde kullandığım arabalara nazaran cilo nun fren performansı muhteşem ben kullandığım arabalarda frene basınca bu kadar kasan bir araba görmedim yağmur çamur toz farketmiyor insan ön cama yapışacakmış gibi oluyor.ayrıca bosh firması abs sisteminde gerçekten iyi iş çıkarmış.Tampon ve çamurluklarda kullanılan malzeme gerçekten iyi hafif çarpmalarda maximum esneme sağlamasının yanı sıra bağlantı noktalarıda yeterince sağlam.Bir ara megana II ler çıktığı zaman kağıttan araba yapmışlar diye bayağı bir alay konusu oldu elle baştırınca içine göçtüğü için böyle arabamı olur diyenler kaza sonrası arabada esnemeden doloyı pek hasar olmadığını görünce hakkaten iyiymiş demeye başladı.
Diablo
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Clio III HB.
Motor Tipi & Gücü: 1.2 75Hp Authentique
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: ERMAN_İstanbul

İleti oguz1 » 09 Şubat 2009 12:23

blackist demiş ki:
Tolga demiş ki:
blackist demiş ki:İYİKİ PLASTİK ÇAMURLUK KULLANIYOR BUGUN ORGANİZASYON DÖNÜŞÜ YAPMİŞ OLDUĞUM UFAK KAZADA BUNU DAHA İYİ ANLADIM ARKADAN DOKUNAN ARACIN ŞİDDETİYLE OLASTİK ÇAMURLUĞUN ESNEME PAYIYLA HASAR ALMADAN YIRTTIK :) :) :) UFAK TEFEK BOYA SIYRIKLARI HARİÇ TABİ :cry: :cry:

Cana gelmesın abı

evet tolga abi haklısın ama böle durumlarda extradan sıkıntı oluyor sana bir adamın dikkatsizliği bugün ki bütün neşemi aldı sayılır allah razı olsun :( :( :(

Onur plastik olduğu için değişsede değişen olmayacak aracında :)
oguz1
Moderatör
Moderatör

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1,5 dci 80 bg
Kilometre: 122000
Yakıt: opet
Lastik Markası: tigar-lassa snoways
İsim ve Şehir: Murat İzmir

İleti -kadircan- » 09 Şubat 2009 12:30

geçmiş olsun,plastik çamurluklar darbede güzel işe yarıyorlr fakat yıllar geçtikçe güneşden dolayı boyada ve kendinde kılcal çatlaklar olabiliyor ( benim eski cliomda vardi) onedenle güneşe dönük bırakmamaya çalışıyorum :) .acaba bu çamurlukların ömrü nekadardır. :D
-kadircan-
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5dci
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: istanbul

Önceki

Diğer Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir