İlk ifşa benden...
Bu ilk fotoyu önce tedbir olsun diye çektim. Bir süre bekledikten sonra iki genç karı-koca gelip torbalarını bagaja koyarak araca binecekleri sıra, görevli gelip uyardı bir daha yapmamaları konusunda. Sürücü pek de pişkin şekilde bir iki lâf dağıtıp bindi gitti...
Bu araç sürücüsünün görevliyle tartıştığı anda oradan geçiyordum. Hacı sakallı bir şahıs gevrek gevrek, "orada yer var, oraya parketsinler" diyordu engelli vatandaşlarımız için. Tüm tartışmalara rağmen park yerini değiştirmedi.
Bu görünüm de Kule Site adlı bir plazanın otoparkından. İnanın başka yer yoktu ve bu manzarayla karşılaşınca gerçekten sinirim bozuldu. Hiç üşenmeden araçtan çıkıp fotoğrafladım. Neyse ki aşağıdaki kapalı parkta yer buldum.
:!: Dün kiraladığımız midibüsümüzle, orkestracak Ankara'ya gittik bir iş için. Giderken, araçları sollarken sürücü mahallindeki manzaraları görecektiniz. :) Birisi, direksiyon simidinin üst noktası ile orta bölümü arasına cep telefonunu "bir şekilde" monte etmiş ve birşeyler yazıyordu. İnanılmazdı. :mrgreen: Fotoğraf çekecek vaktim olmadı...