debriyaj kavrama yüksekliği benim arabada baya bi yüksek. yani binen kişi kesinlikle ilk denemede başarılı olamıyor.
2008 clio 1.2 expression. acaba sizlerde de yüksekte mi?
UUUUUU61 demiş ki:debriyaj kavrama yüksekliği benim arabada baya bi yüksek. yani binen kişi kesinlikle ilk denemede başarılı olamıyor.
2008 clio 1.2 expression. acaba sizlerde de yüksekte mi?
vipsezgin demiş ki:debrıyajdanmıdır bılmıyorum ama aracım 1.2 16V yazın özellıkle bayır yukarı kalkıslarda arac stop edıcek gbı oluyo :cry: ...hele 4 kısı varsa arabada cok gaz verıp te kalkmak lazım ve gaz pedalındakı hassasıyetsızlıkten nefret edıyrum
vipsezgin demiş ki:debrıyajdanmıdır bılmıyorum ama aracım 1.2 16V yazın özellıkle bayır yukarı kalkıslarda arac stop edıcek gbı oluyo :cry: ...hele 4 kısı varsa arabada cok gaz verıp te kalkmak lazım ve gaz pedalındakı hassasıyetsızlıkten nefret edıyrum
Diablo demiş ki:vipsezgin demiş ki:debrıyajdanmıdır bılmıyorum ama aracım 1.2 16V yazın özellıkle bayır yukarı kalkıslarda arac stop edıcek gbı oluyo :cry: ...hele 4 kısı varsa arabada cok gaz verıp te kalkmak lazım ve gaz pedalındakı hassasıyetsızlıkten nefret edıyrum
bizim modellerde gaz pedalıyla motor arası bağlantı elektronik olduğu için çok çabuk tepki veriyor :? .sizin demek isediğiniz pedalın kendisindenmi yoksa motorun gaz yemesindenmi :!: .Beyinde bir problem olabilir belki çünki clio 3 ler hakkında ilk defa böyle bir problem duydum. :!:
vipsezgin demiş ki:Diablo demiş ki:vipsezgin demiş ki:debrıyajdanmıdır bılmıyorum ama aracım 1.2 16V yazın özellıkle bayır yukarı kalkıslarda arac stop edıcek gbı oluyo :cry: ...hele 4 kısı varsa arabada cok gaz verıp te kalkmak lazım ve gaz pedalındakı hassasıyetsızlıkten nefret edıyrum
bizim modellerde gaz pedalıyla motor arası bağlantı elektronik olduğu için çok çabuk tepki veriyor :? .sizin demek isediğiniz pedalın kendisindenmi yoksa motorun gaz yemesindenmi :!: .Beyinde bir problem olabilir belki çünki clio 3 ler hakkında ilk defa böyle bir problem duydum. :!:
bılmıyorum benımkı öyle hatta normal rolentıde calısrken bıle gaz verınce 1 yada 2 sanıye sonra devır saatı kalkıyo :(
UUUUUU61 demiş ki:valla şimdi bende denedim evet yani ona bakılırsa bende rölantide gaza bastığımda motor sesi sonra duyuluyor. neye göre derseniz ben çok fazla değişik araba kullanmadım ama evet biraz geç algılıyor olabilirmi bilmiyorum. birde yeni bir ses türedi. 2 ve 3.viteslerde duyuluyor yüksek viteste motor sesinden duyulmuyor. çok ama çok hafif bir hani beyin sesi olur ya ne bilim silecek filan çalışırken zzz mı? birazda rüzgar sesi gibi canımı sıktı. ama rüzgar değil. gaza basınca duyuyorum.
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 152 misafir