Leo1905 demiş ki:buldum aux girişiymiş :D
başka bişey daha sorayım..bir ucu aux'a giriş diger ucu usb olan bir kablo var mıdır?? yada öyle bişey mümkün müdür?? :)
merhaba benim araçtada aux girişi var bu giriş düşük seviyedeki ses sinyalini teybin çıkışlarına yükselterek hoparlörlerden ses almaya yarar sorunuzdan anladığım kadarıyla siz usb girişli kablonun ucuna direk flash disc takıp müzik dinlemek istiyorsanız bu mümkün değil oraya mp3 player veya telefon kulaklık çıkışına takacağınız kabloyla müzik dinleyebilirsiniz
ben telefonumu bağlıyorum müzik dinliyorum çağrı geldiği zaman rahatlıkla konuşuyorum ilginçtir telefonu başka bir anfiye bağladığım zaman ses hem yankı yapıyor hem vınlama
oluyor ama arabada kullanırken hiç sorun olmuyor benim sesim de telefonun mikrofonundan gidiyor elt arkadaşımın bahsettiği sadece dinleme gibi sorun yok.Yinede aşağıdaki
resimde görüldüğü gibi bir ucu tosfiş diğer ucu usb girişi yapabilirsiniz ama usb çıkışından ses veren bir cihazınız yoksa bu işinize yaramaz.
Untitled-3.jpg
Bazı telefonlarda kulaklık çıkışları farklı olduğu için onlara görede aparatlar var resimdeki gibi
Untitled-4.jpg
bu resimdede bağlantı şeklini görebilirsiniz
Untitled-6.jpg
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.