erim shoutbox'ta demiş ki:arkadaşlar rehinli kalması çok daha iyi.. Araba çalındığında falan çok daha kolay buluyorlar rehinli olduğu için :) Kasko da daha fazla avantajlı oluyorsunuz kaza zamanında :) Bankanın olunca hiç bir şey sormadan tamiri yapıyorlar :)
Devrim demiş ki:İlginçmiş aslında...
Peki borcu bitse bile internetten plaka sorgulama yaptığımızda, orada halâ Rehinlidir ibaresi görünüyor mu?
Ayrıca rehin durumu kalkınca neden işler hızlı yürümez?erim shoutbox'ta demiş ki:arkadaşlar rehinli kalması çok daha iyi.. Araba çalındığında falan çok daha kolay buluyorlar rehinli olduğu için :) Kasko da daha fazla avantajlı oluyorsunuz kaza zamanında :) Bankanın olunca hiç bir şey sormadan tamiri yapıyorlar :)
Peki bu tip durumlarda aracımızın "aslında" artık rehinli olmadığını saptamıyorlar mı? Sistemde halâ rehinli mi görünüyor?
erim demiş ki:Aracın borcu bitse bile ben rehini kaldırmadım. Araç alınması ya da kaza esnasında sigorta çok daha kolay yapıyor işlemleri, ışık hızında gerçekleşiyor.. Şahıs arabası haline gelince ancak maalesef bu olmuyor :)
erim demiş ki:Arkadaşlar bilgiler için teşekkürler.. O zaman ben de bir ara INGbankı arayayım da bir ayrıntısını öğreneyim ve başlatayım şu işi :)
Ben şirket ile almadım yaw :)
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 200 misafir