Arslan demiş ki:Bugün servise gittim. Amaç, sağ kısa ampul yandığı için değiştirtmekti. Zaten aracımın 2 yılı dolduğu için genel kontrole çağrılmıştım. Yetkili arkadaş farların en alt tarafında oluşan küçük benek benek karartıları fark etti. Ben pek önemsemiyordum. Ben forumda birkaç kişinin daha bu nedenle garantiden değiştirdiğini belirttim. Bursa fabrikaya telefon ettiler ve onaylandı. Servisin stoğunda olduğu için hemen ön far takımını değiştirdiler. Yepyeni parlak ön farlarım oldu:)
msaltik demiş ki:biz hep kendimize yoruyoruz heralde kuralları. Hani servise niye giremiyoruz demiştimya, bugün bayideki abiyle konuştuk, şikayetlerimi bir bir söyledim ona. Servise girme konusunda, ustanın yanına girip isteğini, şikayetini anlatabilirsin ama orda duramazsın, bütün dünyada böyle. Başına bişe gelse ne olacak dedi? Gidip mahkemeye verirsin sonra bizi dedi. Bi yerde doğru işte...
Su almasına şaşırdım. Bildiğimiz, içine su mu doldu bir miktar, yoksa yoğun buğu mu oluştu? Su aldıysa bir çatlak var demektir...hasmer demiş ki:...Yoğun yağışlı bu günlerde cliomuzun sağ ön farının su alarak buğulandığını farkettik(kastedilen bu mu acaba?).Farın su alması problemi yaşayan arkadaşımız var mı? İlk fırsatta servise götüreceğiz bakalım ne diyecekler...
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 133 misafir