Devrim, Clio'da Gizli, Pek Bilinmeyen Özellikler konusunda demiş ki:... * Hava ısısı 7 derece ve altındaysa, aracı çalıştırdığınızda ısıtma devreye girer ve 1-2 dk. içinde sıcak hava çıkışı başlar. Bu esnada konsol bölgesinden 'çıt çıt' şeklinde röle sesleri duyulur...
sezgin bey demiş ki:Yol bilgisayarından araç çalıştırılınca yağ basıncı görülüyor deniliyor. Ama ben yol bilgisayarına basınca bu basıncı göremedim sanırım beceremedim bu iş tam nasıl oluyor.
Bu konuda tecrübem yok. Benim LED'ler çalışıyor. Ama gerçekten gece karanlığında görülebilecek kadar zayıf yanıyorlar. Gündüz ışığında farkedilmeleri olanaksız. Usta ancak akım ölçerle farketmiştir akım olmadığını.sezgin bey demiş ki:...Led var bu ampül neden yanmaz. Bilgilendirmek istedim. Devrim üstaddan bu konu hakkındaki görüşleri ve tecrübeleri hakkında yorum bekliyorum.
Samimi şekilde yazmak istiyorum; Pati çiziği ile uğraşacak olursanız rahatsızlanırsınız. :) Çünkü ben de o derece minimal çiziklerle uğraşırken, veledin biri bagaj kapağımı çizmiş bisiklet gidonuyla. Siteyi ayağı kaldıracaktım az kalsın. O yüzden (pek inanmak ama) bırakın nazarlık olsun. Ya da hafifi bir pasta yaparak çiziği yok edebilirsiniz. Fakat lokal pastanın sağlıksız olduğunu söyleyenler de var...sezgin bey demiş ki:...Aracın üstüne kedi çıkmış tabiki çok ufak çizikler oluşmuş pati çiziği onları nasıl kapayabilirim. Beyaz renk benim aracım.
Onu bir arkadaş söyledi ama analog klimalarda olması mümkün değil. Olursa ancak dijital klimalarda olması mantıklı. Bunu da dijital klimalara sahip arkadaşların tecrübe edip yazmaları gerekir (Ama pek bi' dönüt alamadık).sezgin bey demiş ki:Sevgili arkadaşlar şu Clio-3 lerde geri vitese takınca fan kendini otomatikman kapalı çevrime alıyor diyordunuzya ben onu denedim ama öyle bir şey olmadı. Sizinkilerde varmı böyle bir özellik. Aracım executive dizel.
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 142 misafir