Leon_01 demiş ki:impossible demiş ki:maxximuss demiş ki: ben kimseye zorla lpg taktırın şöyle yapın böyle yapın diyemem sadece memnuniyetimi dile getiriyorum performans kaybını da kullanan bilir dedim hissedilebilir bi kayıp yok benzine göre en az yüzde 30 karım varken olup olmadığı belli olmayan performans kaybından gocunmak da mantıksız olur zaten
Leon_01 demiş ki:broke demiş ki:lpg taktırırsan arabanın şuanki durumuyla %50 farkedebilir, bu artı durumu ama birde eksi yönleri var, lpg otomobilin tehlikesi daha fazla, kapalı otoparklara girememek çok kötü bi durum ve prestij açısındanda ''tüplü araba'' durumu var, lpg li araba mercedes bile olsa benim için o araba tüplü arabadır, bu sebeple sana tavsiyem ya olduğu gibi 1,2 benzinli kullan, tasarruf etmeye ve az kullanmaya gayret et yada hemen sat dizel al =)
prestijle ne alakası var bunun kasıntı kasıntı dolaşacam diye dünyanın en pahalı benzinini mi kullanalım
kardes tepkilerini ayarında tutarsan seviniriz forum olarak, keskin sirke küpüne zarar derler, burada bilgi paylaşımını en sağlıklı biçimde yapmaya çalışıyoruz, herkes kendi fikrini savunacak tabii ama usulune ve kullanacak kelimelere uygun olarak..
biz orada prestijle alakalı birseyden bahsetmedik, benim bahsettigim o kadar parayı verip benzinli alıp lpg takacagına dizelini al, olay budur..
ve evet dogru, aracı satmaya çıkardıgında cok cok daha zor satılır, adam lpg'li kullanacak olsa bile benzinlisini alıp lpg taktırmak istiyor, genelde bu durum böyledir (tabii uzun süre kullanacaksa alıcı)
konuyu açan arkadaş da kısa süre sonra dizele geçmeyi planlıyorken niye lpg takıp hem arabasının garantisini,vizesini ve senin deyiminle prestijini delsin?
en mantıklısını yazmışsın, bu haliyle kışı geçirip baharda değerinde satıp dizelini almak