Pedal Titremesi!

İlk Yardım Merkezi. Aracımızla (veya başka bir konu ile) ilgili karşılaştığımız, deyenimlediğimiz problemler, sorunlar. Çözümünü paylaşalım ya da arayalım!

Re: pedallarım titriyor ??

İleti filip34 » 24 Kasım 2008 21:34

Selam,

Bu akşam eve geldikten sonra dediğiniz yere baktım. Daha önceden servise on sol tekerden ses geliyor demiştim. O muhteşem heriflerde galiba bu süngeri koymuşlar. ondan sonra pedallarda titreme başladı. tabi ben bu arada farklı firmaların arabalarını kullandığım için onlara alıştığımdan clio'da pedallar titriyor diye düşünüyordum. ama akıllı herifler sünger koymuşlar bende bu süngeri bu akşam çıkardım. pedaldaki titreme gitti. hafta sonuna kadar kullanıp fikirlerimi yazacağım yalnız şu dikkatimi çekti akü ile hava filtresi arasındaki sünger yıpranmış onu yenilemeyi düşünüyorum.
filip34
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCI
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: FERDİ - İSTANBUL

Re: pedallarım titriyor ??

İleti dci65 » 27 Kasım 2008 01:48

bildiğim kadarıyla o kapağın olmamasının sebebi, dizel motorun daha sarsıntılı çalışması. yani ses yapar falan diye kapaksız diye duymuştum...
dci65

Re: Pedal Titremesi!

İleti unforqiwen » 02 Mayıs 2010 12:38

aynı probem bende de vardı.baskı balata deiştikten sonra titreme yapmaya basladı .artık ustuya öldürme haddesine gelmiştim.:D bu sünger olayını denedim tamamen kesti.tavsiye edilir:)))
unforqiwen
ACEMI ER
ACEMI ER

Marka & Model: Renault ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dcı
Kilometre: 83000
Yakıt: opet
Lastik Markası: nexen
İsim ve Şehir: temelhan istanbul

Önceki

Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler

Kimler çevrimiçi