dci65 demiş ki:bu aralar aklımda karavan imal etmek ve yazın 2 arkadaşımla Türkiye turu tarzı bişey yapmak var.. merak ettiğim şey, acaba bizim araçlar en fazla kaç kg çekebilir? çeki demiri fiyatlarına baktım, yaklaşık 350 euro.. sanayide yaptırılabilir mi? boş şasi alıp üzerine kasa oturtmayı planlıyorum. işi bodrumda yapmayı planlıyorum, gerekli yerim ve zamanım var, bişeyler imal etmeye eli yatkın adamım da var, fakat fren sistemi, elektrik tesisatı vs gibi konularda nereden yardım alabilirim? yada direk ikinci el çekme karavan mı almak mantıklı olur? onların da fiyatları 8-9 bin ytl.. ben sanki çok daha ucuza hallederim gibime geliyor..fikir ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim...
oguz1 demiş ki:dci65 demiş ki:bu aralar aklımda karavan imal etmek ve yazın 2 arkadaşımla Türkiye turu tarzı bişey yapmak var.. merak ettiğim şey, acaba bizim araçlar en fazla kaç kg çekebilir? çeki demiri fiyatlarına baktım, yaklaşık 350 euro.. sanayide yaptırılabilir mi? boş şasi alıp üzerine kasa oturtmayı planlıyorum. işi bodrumda yapmayı planlıyorum, gerekli yerim ve zamanım var, bişeyler imal etmeye eli yatkın adamım da var, fakat fren sistemi, elektrik tesisatı vs gibi konularda nereden yardım alabilirim? yada direk ikinci el çekme karavan mı almak mantıklı olur? onların da fiyatları 8-9 bin ytl.. ben sanki çok daha ucuza hallederim gibime geliyor..fikir ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim...
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 205 misafir