omeralemdar demiş ki:öncelikle ailemize hoş geldin aliozturk kardeşim
arka kapı kilidinin orada siyah bir pim var onunla ileri veya geri oynarsan kapı içeriden açılmayacaktır sadece dışarıdan açılacaktır.
aliozturk74 demiş ki:aracı içeride iken merkezi kilit tuşu(radyo cd nin altındaki) ile kilitledigimde, yada hareket ettiğinde otomatik kilitleme konumuna aldığımda, arka kapılar içeriden açılıyor, bu normal mi?araç hareket halinde iken çocukların arka koltuklarda içeriden kapıları açmaması için (çocuk kilidinden başka) ne yapmalıyım? kitapçığı da okudum, çözemedim, sanki eski araçlarımda açamıyorlardı,yardım bekliyorum!
arkadaşım otomatik kilitlenme konumuna nasıl alınıyor?
aliozturk74 demiş ki:aracı içeride iken merkezi kilit tuşu(radyo cd nin altındaki) ile kilitledigimde, yada hareket ettiğinde otomatik kilitleme konumuna aldığımda, arka kapılar içeriden açılıyor, bu normal mi?araç hareket halinde iken çocukların arka koltuklarda içeriden kapıları açmaması için (çocuk kilidinden başka) ne yapmalıyım? kitapçığı da okudum, çözemedim, sanki eski araçlarımda açamıyorlardı,yardım bekliyorum!
Tam 6 Km/s hızda kilitleniyor kapılar. Geri manevra esnasında bile kilitleniyor.Bayram demiş ki:İçerden kapı açma/kapama düğmesine 5-10sn kadar basılı tutun bir ses duyacaksınız devamında bırakın ve deneyinarkadaşım otomatik kilitlenme konumuna nasıl alınıyor?
Sanırım 10km civarı bir hızın üzerinde çıktığınızda kapılar otomatik kilitlenecek ama sadece dışardan açmaya karşı
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 204 misafir