parça fiyatları

İlk Yardım Merkezi. Aracımızla (veya başka bir konu ile) ilgili karşılaştığımız, deyenimlediğimiz problemler, sorunlar. Çözümünü paylaşalım ya da arayalım!

parça fiyatları

İleti dion » 26 Haziran 2009 15:09

2006 1.5dci 65hp auth.için kastamonuda yedek parça sıkıntısı çekıyorum tek alternatıfım var oda renault servısı pekı bu aracın parçalarını pıyasadan temın edemıcekmıyız ve bu aracta kullanılan motor sanzuman ve alttakım baska bır modelle uyumlumudur.. ve mumkunse pıyasada debrıyaj baskı balata ve rulmanı- trıger setı(devırdaımlı)polen fıltresı-on teker rulmanları ve z kollarının fıyatlarını bulabılecek arkadaslardan yardım ıstıyorum (not:gecen servıste yakıt fıltresıne 160tl verdım aracın tum yakıt ekonomıklıgı bı anda yok oldu cok canım yandı vallahı :D ben artık soranlara yok okadarda ekonomık bı arac degıl dıye dalga gecıyorum yokmu yansanayısı falan bu parcaların :( )
dion
ACEMI ER
ACEMI ER

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: onur kastamonu

Re: parça fiyatları

İleti anakonda_425 » 26 Haziran 2009 20:06

Dostum birinicisi yan sanayi takma derim sorun çıkarabilir bu tip araçlarda yan sanayi parça evet bizde farkındayız pahalı ama ya sanayide bi yer bulacaksın adam akıllı en azından orjinal parça kullanan başka araçlarla uyumlumudur bilmem ama ben aracın çoğu parçasının Megane II ile aynı ve uyumlu olduğunu biliyorum.
anakonda_425
ASTSUBAY ÜST ÇAVUŞ
ASTSUBAY ÜST ÇAVUŞ

Marka & Model: Clio Grandtour Dyn
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCİ 80 HP
İsim ve Şehir: Mert/İzmir

Re: parça fiyatları

İleti Diablo » 28 Haziran 2009 22:49

dion demiş ki:2006 1.5dci 65hp auth.için kastamonuda yedek parça sıkıntısı çekıyorum tek alternatıfım var oda renault servısı pekı bu aracın parçalarını pıyasadan temın edemıcekmıyız ve bu aracta kullanılan motor sanzuman ve alttakım baska bır modelle uyumlumudur.. ve mumkunse pıyasada debrıyaj baskı balata ve rulmanı- trıger setı(devırdaımlı)polen fıltresı-on teker rulmanları ve z kollarının fıyatlarını bulabılecek arkadaslardan yardım ıstıyorum (not:gecen servıste yakıt fıltresıne 160tl verdım aracın tum yakıt ekonomıklıgı bı anda yok oldu cok canım yandı vallahı :D ben artık soranlara yok okadarda ekonomık bı arac degıl dıye dalga gecıyorum yokmu yansanayısı falan bu parcaların :( )

Aracınızın yetkili servisinden parça fiyat listesi isteyin verirler.
Diablo
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Clio III HB.
Motor Tipi & Gücü: 1.2 75Hp Authentique
İsim ve Şehir: ERMAN_İstanbul

Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 242 misafir