YÜKSEK SÜRATTE SAGA SOLA CEKMELER

İlk Yardım Merkezi. Aracımızla (veya başka bir konu ile) ilgili karşılaştığımız, deyenimlediğimiz problemler, sorunlar. Çözümünü paylaşalım ya da arayalım!

YÜKSEK SÜRATTE SAGA SOLA CEKMELER

İleti deadwasp » 26 Mayıs 2009 18:33

arkadaslar ben aracı alalı 1 hafta oldu yeni mkyajlı kasa yalnız aracla 130 km gecince yolda durmuyor yani arabaya 2 ser
t yetmiyor bu sorun sizlerdede varmı acaba yardım cı olursanız sevinirim acaba benim aractamı sorun yoksa genelmi bu olay
deadwasp
ER
ER

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: MALATYA

Re: YÜKSEK SÜRATTE SAGA SOLA CEKMELER

İleti Devrim » 26 Mayıs 2009 20:12

Aracını sıfır aldıysan garantisi devam ediyordur. Servise bir göster derin yakın zamanda. Zira, ben otobanda 155'lere kadar çıkmıştım. Senin anlattığın ölçüde bir gezinme olmadı. Hatta hiç olmadı. Yani araç kendi kendine herhangi bir yönelmede bulunmadı.

Bu arada lastik basınçların doğruydu sanırım?
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

İleti oguz1 » 26 Mayıs 2009 20:19

Bende araçla 190 ları gördüm gezinme gibi bir şey olmadı, hatta hız arttıkça direksiyon sertleşti ve araç sanki daha sağlam basmaya başladı.

Aracınızda hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanın.

(Birde kelime hatalarını düzeltirseniz anlatmak istediğinizi net anlayabiliriz.)
oguz1
Moderatör
Moderatör

Motor Tipi & Gücü: 1,5 dci 80 bg
Kilometre: 122000
Yakıt: opet
Lastik Markası: tigar-lassa snoways
İsim ve Şehir: Murat İzmir

İleti 54serhat54 » 26 Mayıs 2009 21:51

KESİNLİKLE BİR SORUN VARDIR.... hemen servisin yolunu tut kaza allah kaza bela vermesin....
54serhat54
ÇAVUŞ
ÇAVUŞ

Motor Tipi & Gücü: 1.5dci
İsim ve Şehir: serhat

İleti deadwasp » 26 Mayıs 2009 23:22

arkadaslar ben 150 civarı biseyler yaptım aracı yolda tutmakta baya zorlandım banada bi gariplik var gibi geldi ama anlamadım bi gostersem iyi olur heralde cünkü bayagı bi geziniyo araba tsk ler
deadwasp
ER
ER

İsim ve Şehir: MALATYA

İleti Diablo » 27 Mayıs 2009 00:06

deadwasp demiş ki:arkadaslar ben aracı alalı 1 hafta oldu yeni mkyajlı kasa yalnız aracla 130 km gecince yolda durmuyor yani arabaya 2 ser
t yetmiyor bu sorun sizlerdede varmı acaba yardım cı olursanız sevinirim acaba benim aractamı sorun yoksa genelmi bu olay

Öncelikle lastik basınçlarını kontrol edin yolda gezinmenin nedenleri yanlış yapılmış rot balas ayarları veya ön düzenin şasiye hatalı montajlanmış olması yada ön düzen bileşenlerinden birinde özellikle rot kollarında ve salıncaklarda montaj hatası yada bileşenlerin bağlantı noktalarının yeterince sıkılmamış olmasından kaynaklanır(yeni araçlar için).Bir an önce servise gidip durumu anlatın. 2. bir ihtimal aracınız yeni sadece bu durumu bir kere tecrübe ettiyseniz araç yandan çok siddetli bir rüzgara maruz kalmış olabilir yanal rüzgar dedikleri cinsten bu durumda aracı o hızla yolda tutmak çok zorlaşır bu şekilde benzer durumları bir kaç defa yaşadım.Fakat bir önce servise gitmekte yarar var.
Diablo
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Clio III HB.
Motor Tipi & Gücü: 1.2 75Hp Authentique
İsim ve Şehir: ERMAN_İstanbul

Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 207 misafir