Ya pardon, meraklandım... Benim 20bin bakımda kimse arka kampanalara bakmadı. Araç 21bin'de şimdi. Bi' baktırsamıydım ben de?Alper demiş ki:...17000 km bağlata değiştiriliyor belki seninde vaktin gelmiştir.
Devrim demiş ki:Ya pardon, meraklandım... Benim 20bin bakımda kimse arka kampanalara bakmadı. Araç 21bin'de şimdi. Bi' baktırsamıydım ben de?Alper demiş ki:...17000 km bağlata değiştiriliyor belki seninde vaktin gelmiştir.
Bir de bu problemi nasıl anlarız? Balatalardan dibe dökülen tozlardan mı bahsediyoruz?
Devrim demiş ki:Ya pardon, meraklandım... Benim 20bin bakımda kimse arka kampanalara bakmadı. Araç 21bin'de şimdi. Bi' baktırsamıydım ben de?Alper demiş ki:...17000 km bağlata değiştiriliyor belki seninde vaktin gelmiştir.
Bir de bu problemi nasıl anlarız? Balatalardan dibe dökülen tozlardan mı bahsediyoruz?
Ersin demiş ki:Yaaa benimde ön fren balataları çok toz bırakıyor.ön jantlarım simsiyah ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Balatalarda 20.000 de değişti. araç 46000 de fakat 40000 bakımda gayet iyi dediler balatalar için...
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 180 misafir