2008 model clio iii 1.5 dci aux girişi

Aracımızda bulunan ya da sonradan döşediğimiz ses üniteleri, hoparlörler ve diğer cihazlar.

2008 model clio iii 1.5 dci aux girişi

İleti ylmzdoganay » 19 Eylül 2016 10:06

Merhaba yeni bir araç aldık aranıza yeni katılıyorum. Araç 2008 model başlıkta belirttiğim gibi reno clio iii 1.5 dci modeli. Araçta orjinal teyp bulunmakta ve ben aux yazısını gördüm ayarlarda gezerken ama aux girişini göremedim arabada bu aktifleştirilen birşey mi ? yada bu girişi nerde acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
ylmzdoganay
ER
ER

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dCi
Kilometre: 237000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: dunlop
İsim ve Şehir: Yılmaz / İstanbul

Re: 2008 model clio iii 1.5 dci aux girişi

İleti ylmzdoganay » 20 Eylül 2016 08:46

Bilgi için teşekkür ederim forumdaki arkadaşlar saolsun ilgili aux girişi yapmak ile ilgili resimli anlatım yapmışlar evet ama bende belki farklılık vardır diye sormak istedim ekranda aux girişini görünce, ama söylediğiniz gibi sanırım en doğrusu uğraşmadan bir teyp alıp geçmek olacak sanırım. Evet bu arada orjinal kolonları kötüydü onları değiştirdim şimdi arka kapılarda kolon yeri var fakat içleri boş oralara kolon alıcam teyp ile birlikte yada 1 teyp 2 tane oval dedikleri birşey var ondan alırım sanırım. En kötü Oto teyp setleri varmış onlardan alabilirim sanırım. Alabileceğim uygun bir yer var mı bildiğiniz Net dışında ? yada bir tavsiye
ylmzdoganay
ER
ER

İleti ylmzdoganay » 20 Eylül 2016 12:51

Arka kapılara birde bagaj da arka koltukların tam birleştiği birşey var yukarı aşağı hareket ediyor kapak açılınca ovalleri oraya düşünmüştüm aslında ama orada titreşim yapar muhtemelen. Şuan ön kapıdaki kolonlar değişti 13 cm pioner kolon var, sizinde söylediğiniz gibi sadece oval yeirne arka kapılara da kolon koysam 13 cm pioner birde pioner teyp alsam 150 tl 200 tl lik işimi görür mü yoksa oval olmadan ses çok mu kötü olur acaba derinlik açısından tek takıldığım konu bu açıkcası.
ylmzdoganay
ER
ER

İleti ylmzdoganay » 21 Eylül 2016 08:12

teşekkür ederim gayet açıklayıcı bir yorum oldu benim için. Böyle çok yüksek bangır bangır ses açmayı düşünmüyorum sadece biraz iyi müzik dinlemenin derdindeyim tweeterları değiştirmeyide ihmal etmeyeceğim dün gece fark ettim sesi gerçekten bozuyorlar sesi biraz fazla açınca. Bakalım arka kapılara kolon ve bahsettiğiniz kapalı ovallere bakıcam gerek kalırsa tabii. Bİrde teyp alıcam
ylmzdoganay
ER
ER

Ses ve Müzik Sistemleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 2 misafir