oguz1 demiş ki:onurksk demiş ki:Benimde yazılar hiç yoktu aldığımda ekran sadece turuncu yanıyordu o kadar 50 Tl'ye radyo bilgi ekranı değiştirmiştim 1 yıl önceydi. lazım olan varsa parçacıma sorarım elinde varmı ben siparişle getirtmiştim
Özel bir yerdemi değiştirdiniz. Elektronikçimiydi? Parçanın tam ismi veya kodu varsa alabilirsek çok güzel olur.

onurksk demiş ki:Benimde yazılar hiç yoktu aldığımda ekran sadece turuncu yanıyordu o kadar 50 Tl'ye radyo bilgi ekranı değiştirmiştim 1 yıl önceydi. lazım olan varsa parçacıma sorarım elinde varmı ben siparişle getirtmiştim

semih89 demiş ki:hiç görmedim şimdiye kadar clioda bu şekilde.aracımız aynı donanımda bu arada

Sani demiş ki:Çıkmacılara sordunuz mu? Ekranın orjinali ne kadar?

planetearth demiş ki:Sani demiş ki:Çıkmacılara sordunuz mu? Ekranın orjinali ne kadar?
Birkaç çıkmacıya sordum ancak elimizde yok dendi.
Orjinalinin servis liste fiyatı 260 tl çıkıyor.

m_y_z_ demiş ki:planetearth demiş ki:Sani demiş ki:Çıkmacılara sordunuz mu? Ekranın orjinali ne kadar?
servise o kadar para yedirme hep beraber araştıralım sonucu buraya yazarız,maliyeti 20-25 tl olan bir parçaya 260 tl istenirmi ayıp yahu.

semih89 demiş ki:planetearth demiş ki:semih89 demiş ki:hiç görmedim şimdiye kadar clioda bu şekilde.aracımız aynı donanımda bu arada
2006 model dynamique'ler fransadan ithal gelmiş, authentique ve extreme versiyonları türkiyede üretilmiş fark sanırım buradan kaynaklanıyor.
aracım 2008 model dynamique fransız üretimi. Ama dediğim gibi hiç görmedim. bir ihtimal eğer standart olanlar uyuyorsa taktırın derim böyle parçaları bulmak çok zor, çıkmasını zaten bulamazsınız. Ama hafızam yanıltmıyorsa en son makyajlı kasada buna benzerdi ekran.

planetearth demiş ki:Sani demiş ki:Çıkmacılara sordunuz mu? Ekranın orjinali ne kadar?

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir