Ekranlı DVD Navigasyon cihazı var mı?

Aracımızda bulunan ya da sonradan döşediğimiz ses üniteleri, hoparlörler ve diğer cihazlar.

Ekranlı DVD Navigasyon cihazı var mı?

İleti elninom » 23 Ocak 2013 17:18

Clio 3 dynamique için ekranlı navigasyon cihazı taktırmak istiyorum. 1000 TL civarında bütçem var. Bizim araçlarda teyp için 1 din boşluk var. Bu yüzden ekranlı, dvd oynatıcı, navigasyon cihazı bulamıyorum. Motorlu ekranla açılıp kapananlar var ama bir süre sonra bozulma ihtimali var. Servis takılmaz deyip konuyu geçiştiriyor. Navigold un ürünü var ama megane ve fluence için üretmişler. Clioya uysaydı çok iyi olacaktı.
[ img ]
Keşke 2 din boşluk olsaydı da bu kadar zorluk çekmeseydim. Sizlerin önerisi nedir?
elninom
ER
ER

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 112
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: ISTANBUL

Re: Ekranlı DVD Navigasyon cihazı var mı?

İleti imotephcadi » 24 Ocak 2013 11:23

benimde aklımdan bu konu geçti. bu dediğiniz işlem yapılıyor diye duydum ama dediğiniz gibi servisler geçiştiriyor olmaz deyip. yani öyle okudum ve duydum çeşitli yerlerde. bu olay faz2ler içinmi sadece acaba? benim aracım faz 1. böyle bir imkanım olabiliyorsa düşünüyorum bende.
imotephcadi
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

Marka & Model: Clio
Motor Tipi & Gücü: 1.5dci
Kilometre: 129000
İsim ve Şehir: Tekirdağ

İleti elninom » 24 Ocak 2013 13:59

ebayde orijinal navigasyon sistemi satılıyor. Parçalarını internetten aldık diyelim bu sefer bağlantı kabloları ve montaj sıkıntısı olacak. iGo gibi başarılı navigasyondan sonra TomTom kullanmak hiç iyi olmayacak.
[ img ]

En mantıklısı single din almak gibi görünüyor. Ama ekran açılıp kapanırken bir zaman sonra motoru, mekanizması bozulabilir. Ayrıca üst konsoldaki kırmızı ekran ve direksiyondan kumanda işlevini yitirecek.
[ img ]

Sanıyorum forumdan birisi yukarı kısma ekran koyup laptopla bağlantı yapmış. En güzeli konsolun üst kısmına double din takıp kullanmak olacak fakat oraya kablo çekmek, plastiğin sökülmesi, ona özel yer yapmak malzeme kullanmak baya uğraştırır. Bütün ustular yok olmaz deyip keser atar mevzuyu.
[ img ]

200-300 TL ye portatif küçük ekranlı navigasyon cihazı almaktansa 500-600 liraya arabaya takılabilen ekranlı navigasyonlu, bluetoothlu, DVD, divx oynatabilen ve çakmak girişine kablo takma derdi olmayan cihaz almak daha mantıklı geliyor. Ama clio ya uygun bir türlü cihaz bulamadım.
elninom
ER
ER

İleti elninom » 24 Ocak 2013 23:31

[ img ]
Sanırım en güzeli bu şekilde yapmak. Orta konsola Double Din taktırmak. Bunu yapmak için özel işçilik ve marifet gerekli nerde nasıl yaptırılır hiç bilmiyorum.
elninom
ER
ER

Ses ve Müzik Sistemleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 46 misafir