Köpükümsü izoleyi de maket bıçağı ile aldım oradan. Şöyle bir deneme yaptım, fabrikadan saça açtıkları delik 13 cm'e uygun güzel ama tam o civardan bir çelik tel geçiyor ve hoparlörün mıknatısına yapışıyor iyi mi! Bir kez daha Renault'a selamlarımı gönderdim içimden... Yukarıda bahsi geçen (sırf kablolara zarar vermemek için) gerekli T parçayı sormak için bir oto ses sistemcisine girdim. Aramızdaki konuşma aynen şu: "Abi sen getir biz yaparız.", "Ne kadara mâlolur?", "Gerekli parçalar dışında 40 TL işçilik alırım.", "Hoparlörün çiftini 40'a aldım zaten. Kendim yaparım kötü de olsa", "Bak abi, bu işi profÖsörlere bırakın!", "ProfÖsör benim, sen profesyonel olmalısın.." (Gülüşmeler...) "Abi sen getir biz hâllederiiiz" "Ee, oldu kolay gelsin, iyi işler..."
Gıcık aldım. Profösör'lere bırakacakmışız.. "Fö" hemde...
Neyse... Bu arada şunu sorayım, kapıyı, yani kapı saçını delmeye gerek var mı yok mu? Ben bir icad -sanırım- döşemenin iç kısmına monte edebilirim. Ama sonradan "Ah tüh şöyle yapsak da olurmuş, tüh!" demeyeyim diyorum da...
afrasyab77 demiş ki:...ben kapıdaki hoparlörlein montajını yaparken oturduğu yere butil lastik çektim daha sıkı oturdu...
Afrasyab; 'montaj faslını' anlatabilir misin? Kendin yaptıysan olanları ayrıntılı olarak anlatabilirsin diye düşünüyorum. Ayrıca ön taraftaki hoparlörlerin yerleştiği yer bi' tuhaf. Yani 2 vida yeri var sadece ve tuhaf plastik çıkıntılar falan filan var. Nasıl oturtabildiniz yeni cihazları anlatabilir misin veya foto imkanımız var mı...
Teşekkürler. :)