daha önce yapmıştım ama zamanla bozuldu sonra en baştan yaptım şimdlşik sorun yok pek kullanmasamda bieşyler yapmak güzel :)
[ img ]
[ img ]
[ img ]

semih89 demiş ki:uygundur ta kendisi. az biraz lehim falan yapabilirseniz hiç gerek bile yok. normal bir kulaklık kablosunun kesip arkaya 3 tane pine lehimlerseniz de aynı işi görücek masrafsız şeysiz :) sağda solda mutlaka vardır bir eski kulaklık.

mustcan16 demiş ki:Bursa'da bu işi yaptırabileceğimiz bir yer var mı acaba. En azından bu kabloyu temin edebilir miyiz.. Saygılar.

lal3455 demiş ki:uygundur hocam acıkcası bende boyle bı urun ıstıyorum getırtecekmısınız hocam .

bitsedegitsek demiş ki:lal3455 demiş ki:uygundur hocam acıkcası bende boyle bı urun ıstıyorum getırtecekmısınız hocam .
Evet alıyorum şuan. Pek vaktim yok, kendim yapmakla uğraşamam sanırım. Takma kısmını becerebilirim sanırım :D

KAZIMYILMAZ demiş ki:bitsedegitsek demiş ki:lal3455 demiş ki:uygundur hocam acıkcası bende boyle bı urun ıstıyorum getırtecekmısınız hocam .
Evet alıyorum şuan. Pek vaktim yok, kendim yapmakla uğraşamam sanırım. Takma kısmını becerebilirim sanırım :D
Bu satıcı 6 Şubat tarihine kadar ortalarda olmayacakmış. Haberiniz olsun. Gecikme yaşayabilirsiniz.

bitsedegitsek demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:bitsedegitsek demiş ki:lal3455 demiş ki:uygundur hocam acıkcası bende boyle bı urun ıstıyorum getırtecekmısınız hocam .
Bu satıcı 6 Şubat tarihine kadar ortalarda olmayacakmış. Haberiniz olsun. Gecikme yaşayabilirsiniz.
Satın aldım bekleyeceğiz artık ne yapalım, 30-40 gün sürebilir.

hasanozf demiş ki:ben kabloyu ve teyp çıkarma çubuklarını ingiltere e-bay sitesinden aldım. 14 günde geldi. Bu sabah teybi yerinden çıkardım. sarı soketi çıkarıp yeşil soketi sarı sokete takıp her ikisini yuvaya taktım. kablonun ucunu da direksiyonun altındaki sigorta kutusunun oradan bir yerden çıkardım. (fotoğrafta anlatıldığı gibi orta konsol kapağını sökmedim). el freninin bulunduğu plastik kısımın dibinden döşeme boyunca kabloyu gizleyerek el freninin oradan çıkardım. mp3 çaları bağladım. teyp den expert modundan aux on yaptım. kullanmaya başladım. iyi oldu.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir