Valla gögüslüğede yakışmış :) Deneyip olmazsa iade edebilecek şekilde anlaşabilseniz keşke...
Bende sonradan almıştım benim araçtaki MP3 playeri megane den çıkmaydı. Teknik olarak Tuner Listlere tunerlist li çalarlar, Update listlere Update listli çalarlar uyuyor.
Aux yapmak için gereken soket yeşil mi sarı mı yoksa mavi mi ? heryerde farklı birşey yazıyor..nette daha çok sarı ve mavi aux kablosu diye satılıyor..bulduğum blaupunkt şemasına göre mavi soket cd changer ve dolaylı olarak aux soketi diye geçiyor..en baştaki sarı soket amfi ve eko çıkışı...yeşil soket ise direksiyon kumandası...kesin bir cevap verecek varmı?
Sahibinden ve gittigidiyora baktım yeşil jackli aux kablosunu bulamadım. Bir ara 14 TL ye satılmış ama şimdi hiçbir yerde bulunmuyor. Nerden bulabileceğimizi bilen var mı?
uygundur ta kendisi. az biraz lehim falan yapabilirseniz hiç gerek bile yok. normal bir kulaklık kablosunun kesip arkaya 3 tane pine lehimlerseniz de aynı işi görücek masrafsız şeysiz :) sağda solda mutlaka vardır bir eski kulaklık.