maximillen demiş ki:Arkadaşlar teyplerinize ait securtiy kodunu ücretsi olarak verebilirim..
drguvan demiş ki:Program google amcayla bulunabiliyor. Bir ara ihtiyacım olmuştu öyle halletmiştim.
fierce88 demiş ki:arkadaşlar bilmediğim için soruyorum, ne işe yarıyor bu kod?
sred demiş ki:fierce88 demiş ki:arkadaşlar bilmediğim için soruyorum, ne işe yarıyor bu kod?
teybi söküp taktığınızda veya aracın aküsünü söküp taktığınızda teyp kilitlenir. tekrar açmak için kod girmek gerekir. barkoddaki seri numarasının son 4 hanesine göre hesaplanır bu kod. üretici bu sistemi teybin başka araçlarda kullanılmaması, veya ticaretinin yapılmaması için koyar.
sred demiş ki:1. Android cep telefonu veya android tabletinizle Google Play'den "Renault Radio Code Generator" programını ücretsiz kurun.
2. Programı açıp sağ üstteki fotoğraf makinesi simgesine tıklayın. Barkod Okuyucuyu yükleyin.
3. Renault Radio Code Generator programını kapatıp açın.
5. Tekrar fotoğraf makinesi simgesine tıklayın.
6. Telefonun kamerasını teybin yan etiketindeki uzun barkoda tutun. 4 haneli kodunuz ekranda çıkacaktır.
Kod için para isteyen servislere, internet şarlatanlarına falan aldanmayın sakın. Android telefonunuz yoksa eşden dosttan rica edip 10 dakikalığına alın. Çok basit uygulama.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 27 misafir